Johannas födelsedag .

Hejhej :) nu är de julia här.

Eftersom Klara inte orkar blogga så bloggar jag åt henne :) höhö

Först så ska jag berätta om igår , midsommarafton :) vi var i homnabo , Klaras stuga ;) de var jag , Martin , Klara, Jonas, Amanda,Elias,  Jonathan , Olivia och Walter :D . De var jätte roligt å mysigt :) vi fiska, åt grillat, tipsrunda å en massa andra lekar ,björnsaffari, och sen på kvällen så satt vi i stugan med öppenspis å grilla marshmallows :) gött å mysigt.
 
Idag så fyller johanna år så de kom massa släktingar och grattade henne , och Martin och Klara var Barnvakt åt Lydia så hon var också här , sötisen :D . Och nu har alldeles nyss varit å kolla på hus :) Och nu är de folk här igen .
Ha en bra midsommarhelg höhö :D


Lördag

Nu är det nära tills jag ska lämna övik och åka hem till familjen, det är med blandade känslor som jag åker hem. Skönt att träffa alla vänner och familj men jobbigt att lämna Martin här. Usch, usch. Jag vet ju att vi kommer att ses mkt mer den här sommaren än förra men känns ändå jobbigt att "säga hejdå"! Tycker inte om avsked, men vem gör det?!

Jag har äntligen köpt min lavendel som står så fint på min balkong, luktar så underbart gott, dock var den mkt större än vad jag hade tänkt att köpa. Men det gör ingenting, passade så bra i min stora bruna kruka. Den har dock inte blommat ut än, så jag hinner väl inte se den riktigt innan jag far hem. Men jag kommer ju upp och hälsar på här v 28 tror jag det är. Ska bara försöka byta bort min fredag där, så att jag kan vara här från tisdag eller onsdag till söndag. Bara där får jag fler dagar med Martin än vad jag hade under hela förra sommaren. Sen kommer han ju till mig i midsommar också:)

Vädret kan man inte beskylla för att påminna mig om sommar, men det gör dock min ledighet, och det är fortfarande så underbart!!! Vet att jag skrivet det förr men varenda gång jag vaknar och känner: nej, jag har inget jag MÅSTE göra idag. är en helt underbar känsla!! Nu väntar jag bara på att vädret ska bjuda på lite mer solsken, men det brukar ju kunna vara såhär. Innan man slutar har man några kanon dagar då man sitter inne och bara önskar att man skulle kunna få gå ut och njuta av solen. Men så fort man slutar så blir det några trista dagar ibland veckor, men sen kommer det:) Så varför sitter man här och väntar egentigen:P

Jag sitter och läser på min bok "det blod som spillts" av Åsa Larsson. Den verkar ganska bra men har svårt att tro att någon kan knäcka Camilla Läckberg. Jobbigt att läst sådana bra böcker och sedan ska försöka läsa andra deckare.Men man måste ju de andra en chans också:) Men Camilla skrev på ett sådant bra och lockande sett så att man knappt kunde sluta läsa, eller vad säger ni som har läst någon eller alla av hennes Fjällbacka böcker? Är det någon som läst den sista där föresten? Jag tyckte att det var verkligen jättejobbigt att de tog slut där, usch!!! vill ha mer Fjällbacka böcker!:)


Nu ska jag plocka undan lite här och sätta på lite kaffe!


Ha en bra Lördag och just ja Sveriges Nationaldag!! Hahah det hade jag glömt bort, trots alla reklamer på tv som försöker göra detta till en lika stor dag som Norges Nationaldag. Lite pinsamt tycker jag, sen är det väl alltid skönt med röda dagar i allmenackan men de bytte ju bara dag men en annan röddag, så nej jag tycker att det är lite löjligt. Varför ska vi helt plötsligt börja fira det när vi aldrig har gjort det???  Aja, ha en skön lördag och fira om ni vill, det ska inte jag göra:)

kramar på er gott folk! Snart kommer jag hem!!


Fredag

Ja nu äre fredag, så skönt. Inte kanske skönt för mig på det sättet eftersom att jag är ledig hela tiden nu:) fram tills jag börja jobba iaf. Men för alla som jobbar, typ Martin. Längtar till jag ska börja jobba faktiskt, ska bli så skönt att träffa alla arbetskamrater. Man saknar det jättemkt när man pluggar tycker jag. Så det ska bli riktigt roligt.

Här uppe blåser det som vanligt, är så tråkigt. Jag som hade bestämt mig för att gå på en liten fotopromenad och ta lite kort. Men motivationen försvinner ganska snabbt när man ser att vädret inte vill det som jag vill, sol!!Var så sjukt länge sedan jag fotograferade, vet inte varför det inte har blivit så mkt fotande. Har väl inte haft tid eller inspiration. Har ju i princip varit på praktik hela vårterminen. så då har man inte haft så mkt tid över för något annat än jobb och plugg.

Idag ska jag ta en svänga till tvättstugan och se om det finns någon tid. Sedan har jag tänkt att städa lite nu innan jag far hem. Man har liksom inte hunnit med så mycket städ och tvätt nu sista tiden. Så nu är det lite dammigt och lite för mycket kläder i tvätten vilket resulterar i att jag får krupp och sitta och titta på skiten och har inget att ha på mig.
Jag har bestämt mig för att läsa massor av böcker nu i sommar, ligga i solen och läsa. Underbart. Ska låna svärmors Stig Larsson böckerna, har inte hunnit läst dom men har hört att de är väldigt bra. Någon som läst dom? Är de så bra som alla säger? Jag skulle också vilja ha något annat bra boktips. Jag älskar ju deckare men skulle vilja läsa något annat än deckare men absolut inte fantasy, det är verkligen inte min genre. Jag förstår inte de som tycker om harry potter och liknande, jag har så svårt för sådana böcker. Så lite tips på bra böcker är ni snälla:)

dagens:  "Jag är sådan som min Skapare gjorde mig,
                         och eftersom Han är nöjd så
                                  är jag det också"

sommarlov!!

Äntligen är det sommarlov och det här lovet kan inte komma lämpligare. Ska bli så underbart skönt. I sommar ska jag bara umgås, njuta av mina vänner och familj och umgås med de jag verkligen älskar och bryr mig i. Förutom att Martin blir kvar här uppe då, tråkigt. Men vi hinner träffas några gånger i sommar ändå. Så vi hinner nog umgås lite ändå!

Idag har jag gjort min sista tenta för det här skolåret. Det kändes faktiskt ganska bra. hoppas att det gick så bra som det kändes också, men är ju alltid lite orolig. Men jag håller alla min tummar. Skulle vara så skönt om det gick vägen och om man slipper ha någon rest då man kommer hit i höst. Nu väntar jag på att min kära man ska komma hem, han jobbar till halv 7 idag/kväll. Segt när han jobbar de här tiderna, speciellt nu när jag har sommarlov och har INGET annat att göra. Då blir det lätt lite långtråkigt och segt. Men har haft Bella här tills typ nu, så vi har suttit och pratat och druckit kaffe. Alltid lika trevligt. Vi har alltid något roligt att diskutera och prata om. Det kommer bli så himla konstigt när jag flyttar, att vi inte kommer ses så ofta nu när man är van vid att träffa varandra jämt. Men tur att vi lever på 2000-talet där både dator och telefon finns!! :)

Nu ska jag ut i blåsten, känns lite tungt. Gillar inte blåst så mkt, är så sjukt drygt när det blåser. Så hamnade man i världensblås stad. Här blåser det jämt tycker jag!!!! Men det är smällar man får ta, har ju bara ett år kvar här!!!!!! Sen flyttar jag hem till "the big city" saknar alla hemma nu, vill åka hem nu på en gång!!! Men vill tillbringa min helg med Martin innan jag åker och ha en liten avslutningshelg!;P

Ha det gött och sköt om er!!

dagens visdom: Mycket få människor lever i dag - de flesta gör förberedelser för att leva i morgon.

RSS 2.0