2012

Nu går 2012 mot sitt slut och mycket har hänt på detta år. Vi har flyttat två gånger varav en gång till huset. Vår dotter har blivit 1 år och vi väntar vårt andra barn. Ett år som bjudit på både ris och ros. Precis som livet är. De har varit tungt många gånger men också väldigt ljust. En sak är säker att renovera tar på både krafter och ekonomi. De är inte att bara att måla och tapetsera. Men vi har hunnit gjort de vi hade tänkt iaf och sen ska väl toaletten bli färdig innan bebisen kommer också är det tänkt. Sen ska vi faktiskt ta det lilla lugna ett tag. Vila upp oss och ha en skön vår och sommar.

Idag har vi varit till Bollnäs och handlat lite. Mest på Ica, men lite på dollar och Karlssons. Mest fylla på grejer som typ tvål och sånt. Vår envisa dotter hördes i alla affärer. Vare sig hon var glad eller inte. Alla fick nog se hennes häftigahumör. Springer fram genom alla hyllor, drar och känner på allt och inget. Tar man upp henne därifrån så sprattlar hon och skriker så man blir döv.

Har försökt ladda upp bilder från mobilen. Men de går inte!!
Så ni får nöja er med text istället:)

Hemma så har hallen tapetserats och trappen har målats. Nu ska den oljas in. Men eftersom att torktiden är på 24h så får det göras efter nyår. Någon till tavla har fått kommit upp. Vi har så många tavlor så vi tar någon i taget. Man vet ju inte riktigt vart allt ska sitta.

Nya året firas in med några vänner och go mat hemma hos oss. Vi har gjort det enkelt för oss och beställt exotiskplanka. Lämpligt och gott.

Nu är lite av julen bort städad! Skönt. Endast stakarna och granen kvar. Hade jag fått bestämt hade de också varit borta. Men vi gör de efter nyår. Nu vill jag ha hit solen, värmen och våren. Vita tulpaner är inköpta för att få lite vår känslor:)

Kram på er alla. Hoppas ni får en skön och lugn nyårsafton. Ta det lugnt och var rädda om varandra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0