Premiär badning

Ja, idag har vi varit på badhuset och badat. Så kul. Har verkligen längtat tills att kunna få åka på badhuset. Wilma tyckte om att bada. Blev ju inte så lång stund men ett tag iaf. Hon simmade hundra meter och gjorde en volt från trampolinen. Vilken brud man har:)

Annars har vi varit på BVC idag och ätit lunch med min pappa. Hon väger 5200g och är 2 månader. Hon blir stor min lilla tjej;) nästa gång vi ska dit är det Vaccination.

Annars så har vi köpt en filmkamera. Kul. Så roligt att kunna få med allt som händer i utvecklingen :) nu ligger jag däckad på soffan. Wilma är också trött. Men fattar inte att hon borde stänga igen sina söta ögon. Martins tur att gå runt! SOV!! :) tur att hon är världens sötaste tjej då!:)


Familjen annorlunda

Ikväll börjar ett av mina favorit program, familjen annorlunda. Är så roligt att kolla på de:) vill inte ha så många barn själv, men det ser ut som ett mysigtkaos, ja ibland kanske de inte ser så mysigt ut:)

Idag har vi, jag å Wilma varit på mitt jobb och kikat in. Lämnat lite nycklar. Kom på att de kanske är folk som behöver dom;) Wilma hoppades runt mellan alla och var så glad hela tiden. Lite gråt blev de på vägen hem men hon var nog supertrött för när jag slog upp portarna här hemma sov hon. Så jag ställde vagnen på balkongen och ja hon sov ganska länge den här gången också. Men jag fattar inte att de ska vara så svårt att sova såhär bra ute varje gång. I helgen sov hon bara några minuter ute för att sen komma in och flina några minuter till att gråta och vara övertrött. De gör mig galen, man blir galen av en övertrött bebis som inte vet att de bästa är att sova när man är sådär trött. Man går och går och hon somnar, man går lite till och så lägger man ner henne. Å vad händer?! Jo hon vaknar!! Det gör mig frustrerad. Men idag är jag glad för idag har det fungerat bra å jag har en glad liten Wilma som somnat i lagom tid innan hon blivit övertrött. Ja ja vilket surr. Nu ska jag laga lite middag. Sedan väntar en promenad med Anna och Måns:)

En stor kram till er och missa inte familjen annorlunda:)

Min lilla tjej ser alltid lika förvånad ut på alla bilder. Försöker få med när hon flinar men hon får alltid till den förvånade looken:)


Spya och sovarutiner

Snart kommer maken hem och får helg. Känns alltid lika skönt såhär på fredags eftermiddagen då man vet att man får hela helgen tillsammans:) lillstumpan sover så då passar jag på att slappa och kastar in ett blogginlägg också.

Igår gick kvällen superbra med läggning och allt med henne. Hoppas denna kväll också går bra. Visst jag är uppe några gånger per natt och matar såklart men hon somnar om efter varje matning. Men vi slapp den här vandringen som vi annars i princip haft varje kväll. Hoppas att de har släppt!!:)

Man har börjat vänja sig vid att alltid va skitig, ständigt ha en spya över axeln och mjölkfläckar på sig själv och kläderna och självklart sängkläderna!!Men igår när vi bytte rent i sängen ( känns som vi gör det 1 gång/veckan nu) gick de Max 5 min innan vår kära dotter la dit en kaka;) mysigt!! de är väl såhär de är, man får väl acceptera lite skit i hörnen och spya lite varstans;)

Igår var vi som sagt och hälsade på hos Anna. Var så kul å se Tim. De är ju födda på samma dag:) längtar tills vi alla i mammagruppen kan träffas. Hörde att man får styra upp det själv, stämmer det? Någon som vet eller ska man bara vänta tills någon sammankallar till en träff??

Idag har Johanna och Marcus tittat förbi, de är ju hemma från Linköping i helgen. Vi stack till kyrkan för att äta lunch. En sak som jag också hoppas på att de händer fler gånger är att Wilma somnade i sin vagn på balkongen och sov där länge!!! Fick till o med väcka henne då vi skulle iväg och äta lunch. De skulle vara så skönt om man får in någon slags rutin att hon kan sova en långstund vid lunch tid ute. Då skulle jag ju kunna hinna göra något här hemma:) vi får väl se hur de blir! Imorgon funderar vi på att dra till Söderhamn för att gå på barnenshus och köpa lite småsaker till donnan våran:) alltid lika roligt att titta på grejer, tills man kommer till kassan och ska betala allt;)

Ikväll drar vi till roteberg, till svärisarna och äter taco.

Kram kram


Helg helg helg, snart!!


Hällbovisit, storhandling och städning

Dagarna rullar på och tiden går fort från när martin åker till jobbet och tills han kommer hem. Men tiden brukar gå fortare från de han kommer hem tills de är dags för sängen. Tiden bara springer iväg.

Idag har jag o Wilma iaf varit till hällbo och hälsat på Helena, Magnus och lilla Joel. Så kul å träffa dom. De va såååå länge sen vi träffades faktiskt. Men så länge hoppas jag inte att de blir tills nästa gång. Men man skulle haft fler timmar på varje dygn. Efter de besöket så åkte vi och storhandlade på Willys. Men inte blev de nå billigare än på Ica. Inget jag märkte av iaf. Och så fanns inte allt som jag skulle ha så jag måste ändå åka på Ica. Så ja.. De lönar sig inte för oss att åka på Willys iaf. Nu har jag kastat i mig lite mat och pustat ut i soffan. Väntat på att gumman ska vakna och att Martin ska komma hem. Då ska jag städa kylskåpet och göra en omgång köttbullar och frysa in. Gillar inte alls köpta köttbullar. Då är de ganska bra att göra en stor sats egna köttbullar och frysa in. Då kan man göra snabbmat som köttbullar och makaroner men på riktiga köttbullar :) hoppas på lite hjälp från Martin. Hoppas inte att kvällen blir lika som igår. Då fick vi turas om att gå runt med Wilma och hon var skapligt övertrött men vägrade somna. Sov kanske i 10 min i stöten. Dagen idag har iaf börjat så mycket bättre så vi håller tummarna att jag hinner med de jag planerat. Imorgon ska vi till Anna och lilla Tim.

Kram kram


Så mycket kärlek

Jag visste inte hur mycket man kan älska en människa. Självklart fatta man ju att jag skulle älska mitt barn. Men såhär mycket kunde jag aldrig förstå. Att man kan älska någon så mycket att de gör ont, att de finns någon som man är beredd att dö för. Min underbara och älskade dotter betyder allt för mig. För oss!

Idag har jag försökt att få henne att sova lite i hennes säng. De har gått hyfsat bra. Jag har först gått runt med henne och fått henne att somna in sen lagt ner henne. Ibland vaknar hon direkt när man lägger ner henne men idag har hon iaf sovit en timme åt gången i sängen. Nu ligger hon ute i vagnen och har sovit sedan kl 18. Jag har varit beredd nu över en timme att hon ska vakna. Haha. Svårt att slappna av, trots att vi har babyvakt. Men de flesta gångerna så vaknar hon ju när vagnen stannar så när hon då sover längre kan man ju ändå inte slappna av. Men de blir väl bättre med tiden. Om tid och ork finns i helgen så ska vi åka till barnenshus. Ska handla en sängmobil med musik. Kanske att de gör att Wilma kan somna in i sin säng också. Om inte annat får hon något att kolla på. Hon gillar ju sin mobil ovanför skötbordet. Fast den låter inte, de är en enkel från Ikea. Men de är ju superdyra ju.

Nu sofias änglar. Tårarna kommer nog som ett brev på posten! Kraam


Underbara söndag

Idag har vi haft en slappsöndag. Sovmorgon och frukost på sängen. Sen tog jag med mig Wilma och for till min mor och far. Wilma sov i princip hela tiden. Jag drack kaffe och snackade. Gav Wilma mat när hon vaknade och sen for vi hem till Martin och Walter och åt middag. Sen har vi bara legat i soffan och inte gjort så mycket. Vi laddar för nya Wallander filmen. Hoppas den är bra!!

Igår var kära V här och vi åt gött och hade de super trevligt. Hoppas att hon blir kvar i byn ett litet tag till;) fast först ska hon till värmen, vi är sååååå avis. Jag o Martin vill också åka till Thailand. Helst igår!! Usch de är så jobbigt med kylan och snön. Fast de blir nog ingen resa för oss i år. Känns som Wilma är för liten för att åka till något varmt land. Men nästa år kanske. Man kan ju hoppas:) vi får längta till sommaren istället. Skönt att slippa ta på sig tjocka jackor och pylsa på med massa tjocka grejer för att gå ut en kort sväng. Nä, jag längtar till klänningar, leggingsar eller bara ben och sköna tyg skor!! Kom nu sommar!!

Nu ska jag vara social mot Martin! Puss


Fredag

Jag ligger fortfarande i sängen. Har Wilma på magen och hon vill inte ligga ensam och sova, är alldeles för trött för att vara vaken. Men har hunnit upp och ätit frukost och så innan Martin for på jobbet. Ska snart lägga ner bruden ändå för att klä på mig och ta oss ut en sväng med hunden.

Äntligen helg, skönt att få ha Martin hemma. Sen ska jag också träffa V. Längtar. Ska bli skönt. Martin tar både hund och barn någon timme så vi får sitta själv och snacka. Skönt de å ibland:) ska faktiskt bli skönt att kunna få sitta i lugn och ro och äta mat. Varm mat;)

Min lilla tjej är nu 7 veckor och 1 dag. Hon är mera med, flinar, pratar och skrattar. Huvudet är stabilt och hon är så stark i rygg och ben. Duktig liten tjej! Tänk att vi fick en sån perfekt liten tjej. De va en sådan overklig känsla när jag fick upp henne på bröstet. Hon var så perfekt och ja, all smärta var borta:)


Onsdag

Har sprungit andra gången nu och de känns helt okey. Jag springer inga långa sträckor och de går långt ifrån fort. Men de är såå skönt. Känns fortfarande så skönt att få kunna röra mig. Längtar tills vi ska iväg till badhuset och bada med lill fröken:) hon älskar verkligen att bada så jag tror de kommer bli riktigt mysigt. Men tänkte att hon skulle få bli 2 månader innan vi tar oss dit. Så efter januari ska vi besöka badhuset:)

Idag har vi varit till kyrkan och ätit lunch mer Anna och barnen. Wilma vaknade precis då vi kom fram och var vaken hela lunchen, typsikt;) men tur att farmor jobbar där och de va lugnt med folk så hon fick hänga med tanterna i köket ett tag. Wilma var glad och snackade på med tanterna:) efter lunchen hälsade vi på hos morfar på jobbet. Där sov Wilma under hela vistelsen. Nu är hon ny badad och ny äten och går runt med pappsen och jag ligger i sängen och slöar framför tv. Kommer nog somna vilken minut som helst. Men känns som att de inte är någon ide att somna för hon kommer säkert vilja äta en gång till innan hon somnar för natten.

Ser nu att Martin tagit på en pyjamas som är för liten, kära va hon växer. Måste nog åka och handla lite kläder till henne. Visst man kan beställa men de är ju lite roligare och få känna på materialet:)

God natt kram !


Handboll

Igår körde jag en superkort löparrunda. Gick bra, sprang hela vägen. Nu får vi se hur snabbt de kommer gå att få upp lite kondition:) men de kändes sååå skönt iaf. Jag har ju 10 kg att få bort. Jag är ju inte den bästa på att hålla mig borta från götta, mat och fika. De enda som fungerar är träning. Sen är ju de också väldigt roligt!! Mitt mål är nu milen. Men mitt första delmål är 5 km. Får se när man kan uppnå de :)

Har precis tagit en skööön dusch efter en promenad med Elin. Utan barn och hund. Så skönt! Nu ligger lillfisan och sover i mitt knä. Idag har hon inte sovit många minuter. Speciellt inte själv. Hon vaknar så fort man lägger ner henne. De gör ju att de inte blir mycket gjort här hemma. Därför var de extra skönt att få komma iväg själv. Martin började med att springa sen byttes vi av vid dörren och jag fick ta min promenad. Skönt!

Nu är de dags för handbollen! Imorgon är de lunch på kyrkan med Anna. Får se om Wilma passar på att sova lite då , man kan ju alltid hoppas! :)


Världens sötaste tjej!


Trött

Sötingen har stökat i natt. Eller hennes mage tror jag. Så idag är en trött dag. Jag vill bara sova. Längtar till Martin kommer hem så han får ta över ett tag och jag får vila en timme eller två:) fast de lär väl inte bli så antar jag. Jag hade bestämt mig för att försöka mig på att sprida en liten runda idag. Eller gå springa kanske de heter. Hmm, får se hur de går.

Helgen har rusat förbi. Blev inte så mycket vila som jag hade planerat. Typiskt mig. Men den var mycket bra ändå:) fick dejta med världens bästa V och de gör vi inte alltför ofta fast vi bor nära varandra. Jag har även köpt en ny lampa till sovrummet. Supersnygg. Ska försöka fånga den på bild!

Kram


Fredagsmys

Ja idag är de fredag och helg:) härligt! Ikväll ska jag o Martin spela innebandy farmor ska passa Wilma under tiden. Undra hur de kommer gå för mig, kommer nog vara död imorgon:) men har längtat till att få röra mig såhär, så de ska bli skoj.

Wilma sover nu efter att ha stökat ett tag. Hon har kommit in i en skön rutin att sova 5 timmar på natten. Men inte i natt såklart. Då vaknade hon typ varannan eller 3:e. Tänk va fort man har vant sig vid att få sova de här 5 timmarna. Hoppas att detta bara var något tillfälligt.

Idag måste de dammsugas här. Usch hur de ser ut. Men jag väntar nog tills Martin kommer hem och passar på att vila nu medan Wilma äntligen somnat!!

Kram


Torsdag

Jag förstår inte varför min text inte syns ibland. Därför känns det inte som att jag orkar skriva nå långt inlägg. Men bilderna syns ju;)


11 januari


Nattning av vem?!

Min text kommer inte med!! Hmm.. Här kommer en bild på min man när han försöker natta dottern. Hmm de går ju bra...


2012


RSS 2.0