Påskafton

Glad påsk gott folk. Vi har tillbringat halva påsken i Örnsköldsvik hos goda vänner. Vi har haft det så bra, träffat en gosig maximilian och handlat lite. Resan upp och ner på mer än 4 timmar gick hur bra som helst. Inte ett enda gråt.

Nu är vi hemma i vängsbo och slappar i soffan efter att ha ätit middag & duschat/badat. Wilma ligger i sin säng, August ligger i soffan och sover och Walter ligger utslagen på mattan. Skönt! Snart somnar jag med, men ska försöka hålla mig vaken till fångarna på fortet iaf. Får se hur de går!

Men som sagt Gla påsk:)

https://cdn1.cdnme.se/770028/6-3/pic_51572d01ddf2b32001a99e47.jpg">https://cdn3.cdnme.se/770028/6-3/pic_51572d01ddf2b32001a99e47.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/770028/6-3/pic_51572dde9606ee6fc4a50e9d.jpg" class="image">


Go natt

Tänk om ni kunde se hur jag har det nu. Trött efter en fartfylld dag ligger jag nu i sängen, levande ljus och en underbar liten August i famnen som tuttar för fullt på sin lilla rosa napp i en skön och mysig pyjamas. Jag kan inte lägga ifrån mig honom, inte sluta lukta! Jag vet att jag måste, för ögonen blör av trötthet. Å snart råkar jag väcka honom med alla mina pussar. Kan man någonsin känna att man är nöjd med bebisar?!

Tycker så synd om Wilma. Hon har så ont i munnen. Hon blir tokig och arg själv för de gör så ont! Tar sig för munnen och skriker. Lilla hjärtat, önskar man kunde hjälpa henne och få ut dessa tänder. Ser att de är 4 stora baddare som ska ut! Tur Alvedon och välling hjälper! Men de är inte lätt att heta Wilma nu!

Martin kör en liten ansträngning med tvätten. Som jag inte hann färdigt med idag. Inte lätt när alla vill ha min uppmärksamhet:/ så nu ska jag sova och lägga ner August i vaggan medan Martin gör kvällsrycket nere med disk och tvätt! Go natt!!


Inte min dag...

Igår & inte idag heller. Hoppas de vänder. Wilmas mun verkar explodera av tänder. Även om jag inte ser alla än så känns det som så på hela henne. August är kinkig i magen & Wilma har ont i munnen. Martin ska iväg på massage direkt efter jobbet. Helkropps, 1,5 timme. Inte alls avis. Jag skulle nästan kunna döda för att få byta med han. Tur de finns kaffe sånna här dagar. Imorgon hoppas jag att de är min dag! Eller att detta vänder och blir min dag!:)

Nu sitter vi hemma och kollar ut på finvädret. Wilma sover och jag å August slappar i soffan. Vi har precis kommit hem ifrån Kyrkis. Vi har varit på barnsång. Wilma har börjat uppskatta sången igen å springer inte bara iväg och leker med annat. Var inte alls mycket folk där idag. Så skönt. Snart ska vi ta upp Lillfröken och åka iväg på BVC läkarbesök med skorpan. De kan ju bara bli en bra dag ;) haha! Eller inte. De kommer säkert sluta med dubbelgråt idag. Så nu laddar jag lite energi och tålamod!

Måste tvätta idag för snart ska de packas för att vara borta i påsk i Övik. Härligt härligt:))


August Davidsson

De är så han heter, vår lilla goding som blir tre veckor i natt. 23:39.


plocka, plocka, plocka ....

De är det jag gör hela dagarna, känns det som. När jag plockar i ena hörnet så är det någon som drar ut i de andra. That´s life. Men de suger faktiskt. Både energi och lust. Wilma hjälper mer än gärna till att plocka men just direkt efter plockningen ska allt ut igen. KUL! Så känner ni för att städa och plocka på dagarna så är ni mer än välkommen hit till oss:) 
 
Men ja, annars så har vi tagit en promenad och varit ute i solen idag. De behövdes. Är blek som ett lakan, men de krävs nog lite mer sol än såhär för att det ska synas något på mig. Sen blåser det ju,och det förstör så mycket. Så sitter man förlänge så fryser man arslet av sig. så då måste man ju upp och röra sig emellanåt;) Så nu har jag kastat bort lite skräp som legat vid ingången. Skönt. De har stört mig ett bra tag. Men kommer säkert hitta spikar där ett bra dag. När solen kommer så börjar man automatisk tänka "fixning utomhus", vi som hade bestämt oss att inte göra något nu på ett tag efter toaletten. 
 
imorgon smäller det. De är lillskorpans 3 veckorsdag och då ska vi ha bestämt och kommit överrens om namnet!!! 

Frisör & fredagsbad

Lillfisan ska klippa sig för första gången hade jag tänkt. Luggen är för lång och väldigt ojämn. Skulle vara bra å få jämna till håret lite. Men själv är jag för tok för feg för att röra saxen. Gjorde det en gång för många år sedan på Martin. Då blev han kallad luggen. Han hade ingen lugg. Haha usch va fult de blev! Och stackars Martin haha!! Kanske därför han inte har något hår kvar;) så ne jag kommer inte röra saxen på hennes hår!

Idag har vi varit till Kyrkis och lekt och druckit kaffe! Wilma har sovit middag och nu slappar vi framför bumbibjörnarna, lillskorpan sover fortfarande. Och snart ska vi till å laga middag. Får se vad de blir. De är Martin som gjort veckans matlista och då står de såklart pannkaka på den..... Hmm inte riktigt min favorit ;) men de övriga gillar det. Så jag får väl hitta på något annat till mig!

Imorgon ska Wilma och Martin till badhuset. De va länge sen Wilma var iväg nu så de ska nog bli kul! Jag och lilleman får vara hemma och fixa fram fredagsmyset tror jag. Eller ta badet här hemma:)

I påsk åker vi upp till Övik till våra fina vänner! Vi längtar och ser framemot att träffa tillskottet Maximilian.

För övrigt tycker jag att de kan sluta snöa och blåsa och vara sådär sjukt kallt! Ge mig vår och sommar! Funderar på att ta mig ut på en promenad senare idag. Men de får gärna sluta snöa och blåsa!!!


Äldre

Japp, då har man blivit äldre och förhoppningsvis klokare! Blev uppvaktad så de stod härliga till. Hade inte alls förväntat mig det. Men de var väldigt uppskattat:) nu ska jag lyxa till mig på både spa och hos frissan:) ja, jag kan putsa fönster och lukta på blommor också:) sen i sommar väntar diggiloo. Ja, så min dag överraskade mig till det bättre:)

Men innan uppvaktningen var jag och lillskorpan på BVC för vägning och mätning. Nu har han passerat 4 kg:)

Nu ligger jag i soffan med tända ljus och pustar ut efter idag. Wilma sov inte alls någon middag utan bara under den lilla promenaden som jag tog tidigare idag. Hade sett framemot en promenad i solsken men blev en promenad i storm och tok halka. Promenaden blev inte alls lika skön och lång som jag hade tänkt! Himla skit, nu får våren komma och snön och isen på marken får gärna försvinna!!

Å sugen på nå gott är jag också, konstant! Beach 2013?! Phööö jag får nog bada i vassen! Jag går och kollar i kylen/frysen/skafferiet några gånger om dagen och hoppas att jag ska hitta något nytt eller gott. Som om jag inte vet att det inte finns något! Men plötsligt kanske de händer. De kanske ligger en chokladkaka där någon gång;) äh!

Nu ska jag ta en svänga och kika om de finns nå gott!

Ha de bra kära vänner!


busungen våran


en liten nakenfis


Försvann

Skrev ett inlägg tidigare. Men bara bilden och rubriken kom med!


Tandläkaren och feber


mix bilder på de bästa


Ensam och ny diskmaskin

För första gången sedan skorpan kommit så är jag ensam hemma med båda två. Var beredd på mera kaos men har hittills gått kanon. Visst vi har inte gjort så mycket utan mest tagit det lugnt. Martin är och köper en ny diskmaskin. Rolig grej att bränna 5 tusen spänn på va!?! Jag som hade tänkt att vitvarorna i huset skulle få vara kvar tills vi fixa nytt kök. Men ja, jag vill då inte diska förhand heller! Så då finns inte så mkt att göra!

Idag ska det bakas lite bröd och plantera om några pelargoner, om de i huvudtaget ska få en chans att överleva. Tror jag kommer få lite hjälp eller stjälp av Wilma. Sen skulle jag gärna vilja ta en promenad. Solen skiner och de skulle vara skönt med friskluft. Så vi kanske får inviga vagnen idag! Väntar nog på Martin med promenaden och tvingar med mig honom!!:)

Natten har gått bra, de blir bättre och bättre. Han stökar inte lika utan vaknar mer då han vill ha mat, och de är ju betydligt bättre. Wilma sover bra. Eller hon har varit lite stökig nu sista nätterna förutom i natt efter att ha fått en Alvedon. Undrar om de är fler tänder på g?!

Wilma försöker prata hela tiden, men det är lite svårt att förstå henne. Men snart släpper det väl.


Veckan går

Lillkillen som fortfarande inte har något namn växer. Så skönt! Han väger nu 3800g:) just nu ligger han på mig och sover så skönt. Wilma ligger ute och sover i stormen! Vare inte nu våren skulle komma?!!!

Vår diskmaskin börjar strejka!! Jag blir galen. Den sköljer inte rent, Martin försöker fixa och trixa men utan framgång! Måste vi köpa en ny?! Nu hade jag önskat att någon händig kunde komma hit och fixa det!!


måndag

 
Tänk vad man glömmer. Att man var såhär trött den första tiden. Man är som i en bubbla och dimma. Med Wilma så började dagarna inte förrän vid lunch de första månaderna, det var en perss att komma upp till den tid kl 10. Men idag är livet lite annorlunda. Dagarna börjar i tid vare sig man vill eller inte så när kvällen kommer är man bra nog trött. 
 
Lillskorpan har inte fattat att man sover på natten utan är lite stökig i några timmar under natten. Min andra hälft märker naturligtvis inte det utan tycker nätterna går bra:) å visst han gråter inte heller så utan han är bara vaken och vill inte alls sova, som jag. Hoppas att han vänder om snart.
 
 
 
 
Imorgon står vägning och mätning på schema, på lilleman. Så då får vi se om han har gått upp som han ska. Men först hoppas vi på en skön och sömnrik natt!

Kärlek

Min kärlek är enorm till dessa två underbara individer. Det är något som inte minskas iaf:)

Idag har vi varit ute på gården och fått i oss lite sol och luft. Skoteråkning och lite korv på gården var inte helt fel. Dock kan jag ju inte ha mina täckbyxor så jag fick ha Martins skoteroverall. Såg ut som en barbapapa. Inte en vacker syn! Dagen slutade med ett blåöga för Lillfröken som ramlade ur pulkan.

Nu är jag trött och ser fram emot att få gå och lägga mig. Men det är lite för tidigt än.

Nu ska jag lukta lite på lilleman som blir en vecka idag medan Wilma och Martin härjar på (blir nog ett blåttöga på andra också låter det som)

Kram på er!


Lycka

Min lilla bebis som vi ännu inte vet namnet på. Vi klurar och klurar:) dagen då han kom till världen gick det undan. Från att allt var kolugnt och jag kände att de här kommer bli den lättaste förlossning men sen blixtrade det till och pang var han ute. En sak är säker, en snabb förlossning är absolut inte bättre än en vanlig normal lång på några timmar. Men nu är han här och infektionen som han fick tyvärr har gjort att vi blivit kvar med antibiotika och syrgas. Men de börjar bli bättre och vi hoppas att få åka hem till helgen. Lilleman blir bara starkare och starkare. Han är verkligen den sötaste killen och bebisen. Så söt, vacker och underbar!! Kan inte slita mina blickar från honom. Vill bara hålla honom och gosa hela tiden. Wilma vill också mysa och peta på lillebror. Han är ju bara så söt:)


Välkommen älskling!


Storm, håll i hatten!

Höll på skriva ett inlägg igår kväll då det stormade på som bara den här. Men då jag nästan var klar fick vi strömavbrott. Precis lagomt till schlagern och vi hade precis lagt in mackor i ugnen. Men den kom tillbaka efter ett tag. Men de blev lite levande ljus ett tag där. Mysigt å! Men är lite läskigt när man inte vet hur länge det ska vara bäcksvart. För de blir verkligen bäcksvart här ute i skogen. Men idag lyser solen och det ser ut att bli finväder:) så idag är ju en perfekt dag för lillbebisen att titta ut:)


Dagen D

Nu är det dags. Skulle ju vara roligt om det hade skett idag. Fast än är inte dagen slut. Men jag börjar inse att de inte kommer ske den 1 mars iaf. Jag kommer att gå över men frågan är hur länge jag kommer få gå över?! Skulle ju passa perfekt om det skedde i helgen. Med barnvakt och allt. Men annars äre ju tur för oss att de är sportlov för somliga;)

Nu har jag haft besök 2/3 idag. Sotare och så har alla grejer kommit till badkaret. Nu väntar jag bara på rörmokaren så att vi eller jag kan få ta ett bad ikväll! Skulle vara såå skönt!

Sotaren som kom va imponerad på våra kakelugnar att de va så fint skick, så bra eldat och att de var fina till utseendet. Hmm jo man tackar. Kan nog inte ens ta åt mig äran av det. Hoppas bara att vi kan elda "bra" vi också i fortsättningen;)

Nu blir det nog en tidig lunch. Är superhungrig!

Kram på er, ni kan väl hoppas att jag får åka in ikväll:)


RSS 2.0