Söndag

Finns det något stressigare än griniga barn?! Gah.. Det stressar mig och gör mig så irriterad. Hela helgen har varit ett enda stort grin. Kanske inte 24/7 men typ 23/7😡😡😤😤 sen är de ju inte de lättaste att fråga vad som är fel heller när ingen kan ge än ett svar. 

Vi tog oss iaf ut på en lite skogspromenad med ungarna. Tvillingvagnen var med. Men i slutet åkte ingen i den!! Vi har inte fått några vagnälskare. Men den trippen gick hyfsat bra ändå. Med minimalt med gråt. Men sen körde de igång. 

Här är en bild på vår Toker iaf 😂Hon ville absolut inte åka vagn. Utan tyckte de var roligare att gå och att sitta på pappas axlar!  

August har verkligen kommit i den riviga åldern. Allt ryker. Var Wilma verkligen såhär?! 😅 hittade honom i trappen tidigare. Hur snabbt går det inte?! August är den tysta typen som smyger fram och river medan Wilma var en skrikande orkan! 

Nu ska de bli skönt att få åka och spela innebandy!! Slippa gråtande barn ett tag. Jag lämnar med varmhand över till Martin😃👌Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0