allt kan försvinna på en sekund

Ett liv släcks, allt som kallades liv har försvunnit på en bråkdels sekund. Allt som man tänkt, drömt och hoppats på har helt plötsligt försvunnit. Livet är borta och det enda som finns kvar är minnen, minnen som aldrig ska suddas ut. Minnen som just nu gör ont att tänka på, vill helst bara blunda och öppna mina ögon och bara hoppats att allt var en mardröm. Spola tillbaka tiden, men det går inte. Livet går inte att få tillbaka om man en gång mist det, men varför? Mitt hjärta är fullt av sorg, tankar och tomhet. Känner mig så tom, har inga ord men känner ändå att jag vill skriva försöka känna eller inte känna. jag vet inte vad jag vill! försöka hitta ord, det finns inga ord som kan mäta all den sorg som finns just nu hos oss. Allt känns så overkliget så fel, varför? har ställt mig frågan varför tusen gånger och kommer ställa mig frågan massor av fler gånger MEN varför?! Allt jag känner är bara tårar och tomhet.

Låt mig vakna upp ur denna mardröm!

En dag närmare hem..

Räknar ner, snart åker jag hem för att hälsa på mina nära och kära och fira jul, längtar så mkt! Ska bli skönt och gott att få komma hem och käka lite julmat och annat gott! Håller bara tummarna på att snön fortsätter att ligga kvar så att de kan bli skoteråkning och hästkörning med släde. Så mysigt, så snöa nu så att vi hinner göra det innan vi åker tillbaka till övik.

Snart kommer Martin hem och då är det helg, ska äta en favoriträtt ikväll, flygande Jakob.

Så här gör du om du också vill prova att äta min och Martins favorit maträtt:
Du behöver:
En grillad kyckling
Ett paket bacon
Visp grädde
Chili sås
Jordnötter
Banan
Ris

Koka riset, smörj en form som du sedan lägger det kokade riset i. Dela grillade kycklingen och lägg i köttet ovanpå riset. Stek baconet och strö det över klycklignen och riset. Blanda grädden och chilisåsen. Skär bananen i små skivor som du sedan strör över allt och likadant med jordnötterna. Sist häller du över grädden och chilisåsen. Sen ska allt in i ugnen! Detta är super gott, så prova det:)

I helgen har jag tänkt att vi ska se på tomten är far till alla barnen, den är såå rolig:) hahah skrattar redan nu när jag tänker på filmen!

Jag avslutar med några bilder på några av mina skönheter:) puss
På mycket bättre humör!

ja är på mycket bättre humör än på länge. (detta gäller inte förgående inlägg, de kan fortfarande dö!) Mitt och Bellas arbete är snart klar och vi ska snart åka hem till våra härliga skogar i ovanåker och fira en riktigt God Jul. Det här är verkligen efterlängtat! Jag ska njuta som bara den när jag kommer hem. Jag börjar se ljuset i tunneln nu, allting har sitt slut, även den här kursen fast jag inte trodde det, lyckligt nog! Vissa saker slutar alldeles för fort och man hade hoppats på att de inte fanns ett slut i de positiva sakerna och bara ett slut i de negativa. 

Men det gör så mycket nu att vi börjar bli klar, det gör mig så mycket gladare. För det här arbetet har verkligen fått mig på dåligt humör. Jag har kunnat läst om samma mening typ 50 gånger och fattade fortfarande inte utan istället hakade upp mig på lätta ord som jag analyserat sönder. Men idag på handledningen så visade sig att vi tydligen hade fattat vad det var vi skulle göra, tur va väl det:)Så nu är mitt liv lite lättare!

Sen måste jag bara säga Grattis till B som har fått bort jordens största sten från sina axlar, Grattis!

Nä nu ska ja springa ner till tvättstugan och köra ett ryck:P det behövs, har snart inget att ta på mig längre:P

puss och kram

Vissa borde dö!

ja, jag vet att det låter sjukt men så är det, vissa borde inte få leva längre. Kollade på Insider igår och till min förvåning (fattar egentligen inte varför jag blir förvånad, för nu gör människorna vad som helst!) så finns det människor om man nu kan kalla dem för det?! Som skär sönder hästar inifrån så att dem plågas till döds!

Dom hade kört upp ett vasst föremål ca en halv meter i hästens anal eller/och slida! Hur kan man göra något dyligt? Dessa människor har för mig inge värde, de har inget att göra i den här världen!!! de kan ta och hoppa ner från en bro, och till de människor som konstigt nog håller med dem eller som inte fattar att det här är sinnessjukt och omänskligt, kan ta tag i deras hand och hoppa med! Vi klarar oss utan er!

Ja, det här upprör mig så HIMLA mycket. Jag säger bara HUR, hur kan man ens tänka tanken!!! Världen är sjuk, vad har har hänt? kan någon vara mig det?!  

Söndag= blogg dag?!

Min tid försvinner eller så orkar jag bara inte sätta mig här och skriva. Men söndagar är en perfekt dag att blogg på känner jag, då man kan sammanfatta hela långa veckan. Ge veckans kalkon eller kanon:)

Den här veckan har gått på rätt så bra, förutom att jag känner att jag kan sova hur mkt som helst och ändå är jag inte pigg, jag skulle kunna sova en hel vecka i sträck och ändå inte vara utvilad. Vet inte om den förra kursen tog kål på mig, men det verkar som så. Vi har börjat en ny kurs nu, vetenskaplig teori och metod. Inte allt för rolig, allt känns lite luddigt och man vet inte riktigt vad det är man ska göra. Allt känns som en förbredelse på våran C-uppsats. Men ja det blir säkert bra. Ska ta och köra hårdkörning nu till veckan! så att allt är fixat tills man ska åka hem. Man vill ju kunna fira en härlig och skön jul utan att ha massa plugg!

Jag har också hunnit varit hos veterinären med Walter för allergiutredning. Det gick väl bra, eller det visade sig att han inte var allergisk iaf. så nu fortsätter utredningen om vad kan det vara!? haha House skulle vara bra att ha kanske?! Jag hoppas att dom kommer fram till något bra sen när dom fått svar på blodprovet! skulle vara skönt att ha klart innan man åker hem.  Så nu är han rakad på halva sidan och lite på benet, vilket gör honom ännu sötare hahah!

Snön bara fortsätter komma och lika så kylan, vilket är mysigt. Nu fattas det bara skotern! längtar hem, hoppas att snön fortsätter ligga kvar där hemma med så man kan ta sig en skoter tur när vi kommer hem. vore inte helt fel! Det är snön som gör det skulle jag vilja säga, snön som gör att man får julstämning! :) eller vad säger ni, vad är det som ger er den perfekta julstämningen?

Nu ska jag ta och ringa min mor för att snacka lite, hon har varit bortrest nu i en vecka ungefärt. så det ska bli roligt och höra hur hon har haft det.

Ha de så bra vänner!

Tenta stress?

På fredag har jag tenta och det konstiga är att jag inte har tenta stress, det är väldigt konstigt för att vara jag! Det känns inte som att jag kan allt eller kan någonting för den delen så det är inte därför jag inte har stressen. Men jag kanske hinner få upp lite stress innan.. Lite stress kan ju vara bra också,  det gör ju att man får lite press och så! Nog för att jag verkligen vill klara den här tentan, det vill jag verkligen. Men men, vilket surr:)

Det är onsdag idag och jag och Bella har suttit hemma hos mig och pluggat lite granna, men blir väldigt lätt att man kommer av sig och pratar om något mer intressantare. Det händer inte så mycket mer här på Valla faktiskt, mesta dels plugg och snack:)

I natt så jobbar martin så jag sitter ensam nu och ska väl snart dra mig in i sängkammaren och läsa lite granna och hoppas att det blir fredag snart så man får göra den där sketna tentan. Helgen ska bli sååå skön, ska inte göra något har jag bestämt mig för. Bara slappa och kanske gå lite på stan eller åka iväg till skogs med Walter. Får se hur det blir!

Nu ska ja ta och lägga mig, en lite uppdatering blev det iaf:P

kram

RSS 2.0