kväll och super trött

ikväll åkte julia och mathilda och badade på paradisbadet och jag åkte iväg och tränade med Bella. riktigt skönt, måste komma igång igen. men så lätt att komma av sig när man får besök;) men skönt var det iaf. så nu är man trött och slut på ett skönt sätt. sen mötte vi upp varandra och gick in på hemmakväll för att hyra film och köpa lite gotta. så vi ska ha lite mys nu deras sista kväll. ska vänta tills martin kommer hem. han hade ju sådan otur att hans schema blev ändrat precis den här veckan så han har jobbat från halv två till halv elva. ingen rolig tid, men vad kan man göra åt saken?! de är bara jobba och se glad ut.

I helgen blir det mys, ska bli skönt med en lugn helg. ska försöka hinna ha en liten träff med Bella innan hon åker till sollefteå för att ha sin praktik. även om vi kanske ändå inte hade hunnit ses så mycket nu när man ska ut på praktik eftersom att tiderna kanske inte passar sig så kommer vi ju inte ens kunna ses. tråkigt tråkigt... Men det ska bli roligt att komma ut på praktik, jag ska vara på ortopeden. det känns väldigt spännande, hoppas verkligen att det är en bra plats med bra människor och att man får se mycket.

nä nu ska ja ta fram lite mys och tända lite ljus och så:) ha en trevlig kväll allesammans!

kramar


Kommentarer
Postat av: bella

ja kommer sakna dig jätte jätte mkt o ja ska inte toffla om ja kommer hem en helg utan ja ska hem till Klare o Martiii me har ja bestämt!!=)))



Imon ska vi verkligen njuta..=)

2008-10-31 @ 15:59:47
URL: http://belladonnna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0