sjukstuga

Har haft ont i huvudet hela helgen och veckan. Nu är jag hemma med ont i halsen, öron, hosta och hela kroppen. Sååå tråkigt med förkylning. Jag som varit kaxig och sagt att jag aldrig blir sjuk, de får jag snällt äta upp nu!
Igår kände jag mig lite piggare och tänkte att " de va nog bara lite extra sömn som behövdes" så jag tog cykeln med Maria och åt lunch på kyrkan, sri lanka mat och sen drog vi till erikshjälpen. Jag fyndade en saftsilshållare, vet inte vad de kallas men en sån köpte jag iaf för 10 kr. Senare på kvällen blev vi bjuden på mat i homna av Jenny och Joel, de va mkt gott och trevligt och man rullade hem:) Men som sagt nu sitter jag här och tycker synd om mig själv och tänker att jag kanske skulle ha vilat igår också!!!

I allafall så lever mitt lilla bus. De rör sig och sparkas för fullt där inne. Nu börjar jag verkligen undra va de är som finns där inne. Vad tror ni? Flicka eller pojke? Jag tror faktiskt på en flicka. Fast jag hinner väl ändra mig kanske:)

Nu ska jag lägga mig i sängen igen och kanske slå på en film eller så.

kram

Varje människa jag möter är min lärare

Jag läser en mkt bra bok. Jag vill bara dela med mig av detta. " kan du peka ut en enda människa i din omgivning från vilken du inte har något att lära dig? .... Jag har något att lära av varje möte med en annan människa. Varje möte blir mer spännande, mer givande och roligt med denna attityd. För bägge parter" kay pollak

v24+6

Imorgon har jag gjort 25 hela veckor av 40. Nu börjar det närma sig med stormsteg. Ska lägga ut en bild:)
Har inte uppdaterat på ett tag men har jobbat ganska mkt och när jag väl varit ledig har jag latat eller gjort nå annat som måste göras.

Jag har iaf köpt vagn. En brun ny Emmaljunga duo edge sportchassi med färgen pro coffee. Googla så får ni se. Jag är supernöjd. Nu står den här hemma och väntar. Det gör ju att man längtar ännu mera. Känns skönt att man handlat vagn, det är nog de tråkigaste att handla, dyrt men nödvändigt.

Mitt lilla hjärta rör sig för fullt. Tror han/hon har ett gympa pass där inne varje dag, efter varje måltid, morgon och kväll:) Sparkarna känns starkare för varje dag. De märks att han/hon där inne växer. För jag växer och blir tjockare för varje dag. Hur ska det här sluta?!

Igår var jag och Maria ute och gick en svänga med hundarna. Känns verkligen som att hösten har kommit. Faktiskt ganska kallt nu, man vill iaf inte gå utan jacka eller tjocktröja. Men va gör det. Jag älskar hösten. Så jag njuter av den friska luften och sen får jag ju en vecka sommar till. I Sardinen. Så jag klagar inte. Snart åker vi:) 

Idag är jag ledig så idag är det städ/tvätt dag och på kvällen är det tjejgrupp. Vi ska baka tårta faktiskt. Gruppen älskar att baka och äta förstås, jag med:) så ingen klagar:)

Nu ska jag ta och äta lite lunch, men först hänga lite tvätt och sätta igång en ny.
Kram på er!

RSS 2.0