Rubrik?!

Nu befinner jag mig mitt i v 23 och bebisen lever rövare emellanåt. Den sparkar och snurrar runt. Martin känner också hur han sparkar nu:) ja han, jag vet inte riktigt vad jag ska kalla den. Men de blir att man säger han fast de kan lika gärna vara en hon:) I helgen har jag varit på Möhippa, tagit det lugnt och varit i stan och handlat lite granna. Köpte en skötbädd med spöket Laban på. Imorgon ska jag köpa barnstolen. Nu vill jag bara att vår vagn ska dyka upp på blocket. :) sen är det ju massa annat små grejs som måste köpas också såklart. Men vagn och bilstol känns som de dyraste och de jobbigaste köpet. Kanske för att de är dyrast;) jag köpte även en annan grej idag, en högtalare eller vad de heter till min iPod/iphone. Den har ja tänkt haft i köket o poppa musik när ja bakar o städar:) spelar annars jämt ifrån datorn. Men nu sa:) jag är mkt nöjd, bra ljud och så är den snygg:) nu sitter jag i roteberg o ska snart äta mat:)

13/7

Läste förra inlägget nyss och såg hur bra skrivet det var. De är inte så lätt att skriva bra på en mobil och inte med folk runt omkring:)

Nu är jag i slutet på v 21 och ska snart kliva in i v 22 och det är nu jag börjar känna riktiga rörelser i magen ofta och mycket tydligare än tidigare. Känns skönt att han eller hon lever och verkar ha det bra. Jag har känt tidigare också, men det är så kul när det börjar kännas allt tydligare och oftare. Nu vill jag bara att veckorna ska gå så att jag får se våran lilla skrutt, längtar så mycket!! Hur kommer den se ut? pojke eller flicka? Det kommer nog aldrig gå att föreställa sig.

I morse vaknade jag kl 06 av att jag hade så ont i ryggen. Höger sida. Jag har fortfarande super ont, det gör ont att gå, sitta och ligga. Vad ska man göra då?! Vet inte heller riktigt vad jag har gjort. Måste ha sovit illa bara eller nå. Hoppas de går över snart. För jag vill kunna sova:)

nu ska jag iväg och jobba med min onda rygg!!! usch!

kram

Ont i fötterna

I fredagsmorse drog vi till Sthlm för en hotellvistelse, museum och shopping. Jag hittade lite bebiskläder, mammakläder och annat smått o gott. Martin hittade shorts och kepsar. Väldigt roligt har vi haft, ätit god mat och tittat på folk:) eller så har folk tittat på oss;) vi kom hem på lördag kväll. Då var vi rätt trött och slut och mkt värk i fötterna. Så vi la oss i sängen och somnade nästan på en gång. Idag åkte jag till Gävle med alla davidssons tjejerna å har varit på Ikea. Nu är spjälsängen inhandlad! Skönt, dock blev det inte den sängen som vi hade bestämt för att den hade tydligen utgått. Men de blev en annan bra säng ändå:) efter Valbo åkte vi till lägenheten vi ska sova i inatt och bytte om för att gå ut och äta. Nu ligger vi i soffan och äter godis o ska se på film.. Å imorgon får ja sluta med allt onyttigt!! Ja somnar nog snart om jag ska orka med shopping på stan. Puss

Halva tiiin!

Yes, då är man inne på v 20. Känns skönt måste jag säga. Jag mår bra och jag är ledig hela denna vecka. Låt den inte gå alltför fort:)

Helgen som var kan man sammanfatta med massa myggbett och stugmys. På lördagen så var jag och maria till hennes stuga och var där över dagen med hundarna och massa mat. På kvällen sen åkte jag till en stuga i ryggesbo med massa brudar och sov över där. Sov och sov, jag kanske fick en timmes sömn på sin höjd, tack vare alla mygg!!!! kl 05:30 gav jag upp. Jag åt lite frukost och gick och tog ett morgondopp sedan for jag hem för att sova några timmar innan jag skulle jobba. Sen kan man säga att jag var trött!! Men jag får ju vila denna vecka iaf, tack och lov:)

Har lagat lite spenatsoppa med ägghalvor och tagit en promenad med walter. Skönt men nu är jag svettig. Hur man nu kan bli svettig med en hastighet på 1km/h?!:)

Nu ska jag kasta mig in i duschen och sen fara till kyrkan för lite planering. Hoppas de bjur på fika, för de skulle inte sitta fel;)

RSS 2.0