v 19

Nu har jag snart gått halva tiden. Galet. Hoppas den här halvan går fortare. Även fast allt  fortfarande känns overkligen så har jag börja förstå nu, att vi faktsikt ska ha barn :) Underbart!!

Jag mår bra. Blir väldigt trött emellanåt men tycker ändå att jag har så mkt mer energi än förut iaf. Det är jag glad för. Jag känner att sommaren kommer bli bra, en rolig sommar trots att jag jobbar hela sommaren. Men jag tror ändå att det kommer bli en speciell och bra sommar. Hoppas att jag inte har fel:)

Idag har det varit kanon hett, de har varit väldigt jobbigt (speciellt när man jobbar och inte kan svalka sig). Men de tror jag att det skulle varit även om jag inte var gravid. Hade jag inte jobbat hade jag nog legat i vattnet mest hela tiden tror jag. Men eftersom att jag jobbat har jag flytit omkring och luktat svett hela dagen. Satckars mina kollegor! De får bli en kalldusch ikväll. Eller ett sent kvällsdopp?! Får se om jag får med mig Martin. Mkt tveksamt till det!! Han kanske kan hänga med men tror inte att han kommer att kasta sig i badet. Men Walter får jag nog med mig iaf:) Tur jag har honom:)

Jag kollar på bebisgrejer ganska mycket faktiskt. Men jag har inte någon direkt ork att handla. Orkar inte "slå" till. Får se om den här bebisen har någon säng, bilstol, kläder när han/hon kommer ut. Så kan de gå när mamman är för lat. De ordnar sig, tänker jag. Undra om jag kommer tänka så i v 40 med:S stackars barn:) Den kommer säkert därför envisas med att ligga kvar två veckor efter bf bara för att vara säker på att jag ordnat allt. Men JA de ska vara fixat till den 25. Så han/hon behöver inte vänta längre än då. De kan vara fixat två veckor före också, kan jag nästan lova! :)Midsommar

Idag är det midsommarafton och det regnar, en klassisk svensk midsommar:) Det blir grillat och jordgubbstårta som resten av sverige också ska äta:) Men gott är det!  så jag klagar inte. Det är Martin som kämpar och ska göra ordning allt. Medan jag jobbar, så det ska bli kul att komma hem från jobbet sedan och se hur det har gått:)

Igår var det 6 år sedan som jag och Martin förlovade oss, tiden går fort. Man blir nästan lite rädd hur åren bara springer förbi, man hinner nästan inte med. I sommar ska vi iväg på lite olika bröllop och på ett ska vi servera. Det är så roligt med bröllop och varje gång kan man inte låta bli att tänka på sitt eget. Underbar dag!!!

Jag har skrivit en lista (jag älskar listor och kan skriva hur många som helst om precis vad som helst) på vad jag ska köpa åt hjärtat. Känns jättekul men tänk va mycket grejer som man verkligen inte hade tänkt på och vad allt kostar. Jag vet att man inte behöver allt som alla säger men en del grejer underlättar nog en hel del om man har. Vi har i allafall bestämt oss vad vi ska ha för vagn, nu ska vi bara hitta den vagnen på blocket och helst för ett bra pris:) Det finns ju otroligt mycket vagnar, det är verkligen svårt att veta vilken som är bäst. Men nu har vi nog bestämt oss, tror jag:P En Emmaljunga edge duo vill vi ha!

Ha en bra midsommar, de ska jag, Martin och Hjärtat i magen ha!!

kram

Stick kafé

Ikväll dras de igång med syjunta på kyrkan då det är kafé. Alltså stickkafe'! De ska bli spännande o se vilka som kommer och om det kommer någon:) så är nu sugen på att sticka eller annat kom till kyrka. Frän kl 18 på tisdagar:) Jag ska försöka mig på en pippimössa, till mitt lilla hjärta. Det är faktiskt svårt att veta vad man ska säga om vår bebis. Vi vet ju inte om det är en han eller hon. Så därför blir det lite olika benämningar på henne eller honom. Men till stickningen då, ja skulle vilja ha en pippitröja, sockor som passar då till mössan. Men jag börjar med mössan o se hur det går:) ska springa ut med Walter nu innan jag ska göra ordning mig:) kram kram

Nu har vi sett vår lilla filur

Precis innan ultraljudet var man orolig att det inte skulle vara någon där, att man inbillat sig alltihop:S Men när vi såg ett liten bebis på bildskärmen som sträckte på sig och vinkade till oss blev man lite lugn. Allt såg bra ut och som det skulle vara. Men vi får skjuta upp Fb lite till den 25 nov istället för 19. Ska försöka få in en bild av vår.. ja vad säger man ... lille:)

När vi ändå var i Hudik tänkte vi passa på att handla lite mammakläder till mig eftersom att man vanliga jeans är lite trånga nu, men då hade de slutat att sälja mammakläder i hela hudik, i Bollnäs likaså.. Så det är väl bara att försöka klicka hem några nu då. Lite tråkigt då man vill prova dom innan. Men ja.. Jag hittade lite andra kläder och legging som får duga ett tag iaf. När vi kom hem var vi en aning trötta. Lagade våfflor och sen gick vi och la oss. Vaknade igen kl 21 men somnade om ganska snabbt:)

Nu ska jag göra mig iordning för möte. Vi ska sen träffa föräldrarna till brudparet där vi ska servera.

Ha en bra söndag!!


V17

Då är vi inne på v 17. Jag mår ganska bra. Blir lite klen på morgonen när jag blir tvungen att gå upp tidigt, eller när jag har en tid att passa. Jag svettas som en tok, fast de gör väl alla andra i den här värmen också antar jag. Än känner jag inga rörelser eller sprattel. Men de dröjer nog inte längen tills jag kommer känna något. Nästa vecka är det ultraljud och då får man ju veta mer säkert hur långt man har gått och hur långt man har kvar. Längtar. Nu börjar man kunna längta och fundera på vad det är som ligger där inne. Hur kommer han eller hon se ut. Känns spännande och det känns som att efter ultraljudet har man passerat en stor del av graviditeten. Känns bra.

sommar och bullbak

Nu har jag bakat, bakat och bakat. Ja har baka bullar och cholkadkakor. Nu är jag svettig och trött. Men de luktar gott här hemma iaf och vi har provsmakat dom:) Gött, gött!!

Nu ska jag bara göra ordning mig och fixa lite tills mina tjejer kommer hit på lite fika. Tror jag ska göra en äppelpaj till dom. Nu när jag stod och bakade lyssnade jag på lite astrid lindgrens musik, å då börjar man känna lite sommarfeeling:)

http://www.youtube.com/watch?v=_7nOfH7ornM

Lyssna på låten, Martin tycker den är fruktansvärt dålig och jag gillar den MKT!

Kram
RSS 2.0