December bebis

Det är bara att konstatera att de blir en december bebis. En söt liten julbebis. Orkar inte skriva nå mer, men de förstår ni nog!


Fortfarande hemma

Jopp, jag är fortfarande hemma. Vi ligger däckade framför tv. Walter har paxat min mage. Han struntar i att han blir sparkad i huvudet några gånger, bara han får ligga på magen. Undrar vad han kommer tycka när bebisen hittat ut?!

Har iaf varit till barnmorskan idag. Jag som hade hoppats på att slipp gå dit något mer. Men icke!! Har även varit på massage idag. Får se om de sätter sprutt på bebisen. Är mycket tveksam till det. Men är så klart glad om de skulle göra det.

Min hjärna är inte riktigt med nu, så detta blir ett konstigt inlägg. Ville mest bara meddela att jag är hemma än.

Puss


uppe mä tuppen och första advent

ja då har man legat vaken sen kl 5. När klockan blev 6 fick jag nog och gick upp. Nu sitter jag här med bröd i ugn och väntar på att det ska bli färdigt för att kunna äta en god första advents frukost. Provade ett nytt bröd med massor av smarrigheter i. Blir det gott lägger jag upp receptet. Jag testade ett bröd utan jäst och hade bikarbonat istället. De ser gott ut i ugnen iaf och det luktar gott. Martin sover gott och vet nog inte ens om att jag är uppe:)
Ja så var det första advent. En advent och julskyltning utan snö. Känns lite konstigt faktiskt. Å andra sidan känner jag att det är svårt att kunna ha julmys innan min bebis är ute. Är såå less på det här. Så fort bebisen är ute kommer nog jag känna av lite julfeeling. Hoppas jag. Nu är jag bara inne på +2 dagar men känner ändå att jag är superless och har fått vänta en hel evighet. Självklart så vet jag att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Men jo, just nu känns det som så. Jag har svårt att förstå, tror att jag kommer få gå såhär hela livet och att det aldrig kommer att komma någon bebis. Självklart vet jag att det är så. Jag är ju inte dum, inte så dum iaf. Men känslomässigt så känns det så. Varje dag över tiden känns som minst en vecka. Jag vet en vecka går ju skitfort i vanliga fall. Man hinner inte ens med att göra det man har tänkt på den veckan. Men i mitt fall så har jag ju redan väntat i 40 veckor och sedan ska en dag kännas som en vecka. Suck suck. Men ska försöka njuta av den här söndagen ändå och alla andra dagar jag får gå över. :) försöka!
Johanna och Markus är hemma i helgen iaf. Det är mysigt:) Ska även försöka gå en liten sväng på julskyltningen idag. Se om det finns något skoj i affärena och ute på gatorna. Man kanske får lite julstämning när man går där:) Min krans sitter på dörren iaf och nä, den blir inte bättre. Kort kommer senare:) Har liksom inte så mycket inspiration till att skapa. Kände i förrgår att jag skulle fortsätta måla på min tavla som jag började med i våras. Eller började och började. Hade dragit någon linje bara. Men jag kände nu när jag började måla att nä de blir inge bra. Vet inte vart jag vill komma med den, har inga ideer. Den ska inte vara realistisk men ändå så ser det ut som att det är de jag vill. Måste även ha ny färg. Å varför målade jag den i olja och inte akryl?!?! Äh de blir nog bra tillslut. Jag får väl lägga undan den ett halvår till haha! Blir aldrig färdig i mina projekt. Jag startar och startar nya och slutför dem sällan. Eller det tar lång tid iaf. Jag är för beroende av mina känslor känner jag. Känner jag inte för det så går det inte. Ibland kan jag sitta och måla t. ex en hel helg utan problem och lätt göra klart ett tavla. Men ibland kan det som sagt ta typ ett år innan jag ens känner något eller har lust med att måla. Det går inte att tvinga fram något, då blir det inte bra eller jag blir inte ens lite halv nöjd. Jag blir oftast aldrig helnöjd med något men jag kan nöja mig med halvnöjd ibland;) hahah vilket surrigt och konstigt inlägg detta blir. Men ja, klockan är tidigt, jag är på smällen och bullen vill tydligen jäsa över och det påverkar mig! Stackars Min Älskar Man. Tur att han är så underbart snäll och förstående. Ska överraska med en god frukost till honom:)
puss

Ja idag ska det hända...

Men jag är kvar hemma och inget har hänt hittills. Ingen Katharina bebis idag. Jag väntar och väntar.. känns som om jag kommer få vänta en evighet. Men det vet jag ju att jag inte kommer att få göra och den som väntar på något gott väntar inte för längen. Sägs det!!
I Onsdags när jag skulle sätta upp stjärnor och stakar var INGEN bra dag. Jag skrev ett långt inlägg om den dagen men när jag tryckte på knappen att jag var färdig försvann allt. Självklart hade min damp gått över när jag skrivit färdigt men kom glatt tillbaka då jag insåg att jag suttit och skrivit i onödan. Därför skiter vi i onsdagen och säger bara att nu har jag gjort adventsfint. Mest med hjälp av min bästa Martin. Tur jag har en lugn man som hjälper mig när mitt tålamod och humör sviker mig. Undrar om han kommer var lugn när vår bebis föds också?! De tror jag.
Igår åkte jag och Walter ut i skogen och körde lite spår och uppletande. Var evigheter sedan vi gjorde något sånt. Men han skötte sig bra och var duktig. Borde göra det fler gånger. Men det har bara runnit ut i sanden. Ett tag körde vi det någon gång i veckan men nu var det säkert 2 år sedan jag gjorde det. Men som sagt igår gjorde jag det. Jag kämpade mig över stenar och nerfällda träd. Såg nog rätt roligt ut. Martin tyckte inte jag var klok och undrade varför jag skulle ut just nu. Han tyckte att jag borde ha någon mer med mig. Men jag sa att jag har ju Walter med mig;) Nä men det gick ju bra. Jag sitter ju här oförlöst och inget har hänt.
Ja, idag är det fredag och helg. Skönt för dom som jobbar/pluggar. Men för mig är det ju skitsamma eller ne inte skitsamma. Martin är ju hemma och det är alltid skönt och roligt. Men jag blir tokig på att bara gå hemma. Jag är alldeles för rastlös. Hur klarar folk att gå arbetslösa egentligen? Finns ju de som har varit arbetslösa i flera år. Jag hade nog dött av rastlöshet. Jag känner mig som en pensionär. "Idag ska jag byta sängkläder" Eller "idag är det handlings dags" Man försöker sysselsätta sig och man laddar inför något som annars görs på 2 minuter efter man kommit hem från jobbet. Man får liksom inget gjort när man bara går hemma. Fick hundra gånger mer gjort när jag jobbade. Okey, nu sitter jag här som en köttbulle och är inte så superrörlig (lägger jag mig på golvet är det inte riktigt säkert att jag kommer upp) men de som är arbetslösa är ju friska och kan göra något. Hoppas jag inte kommer känna mig såhär rastlös när knodden kommit ut.
Ja men ja.. idag ska han eller hon komma ju. Jag som sagt att jag inte ville gå längre än till den 25. Men det kommer jag ju få göra. Suck.
Jag har iaf fått mina gardiner som jag beställt. Ska hämta dom senare. Hoppas de passar i mitt köksfönster. Ska bli roligt att se. Ska idag försöka surfa runt på lite olika sidor för att hitta lite julklappar eller ideér. Det är inte lätt det där med julklappar. Man vill ju inte vara ute i sista stunden. Sen vill jag inte beställa allt på internet heller. Är ju så mysigt att få gå runt i affärer och kolla runt. Höra julmusiken och se all pynt. Sen kanske man får några utbrott på att trängas och stå i kö några gånger. Men de är värt det sen när man sitter hemma och få slå in allt. Mysigt.
Nä men så att jag är iaf hemma och har inte åkt in. det var egentligen det jag skulle skriva. Nu ska jag kolla lite på min julkrans och se vad jag kan lägga till på den. Den känns lite för tom. Fast jag är ju lite less is more också.. Hmm.. Martin säger ju alltid "de va fint" Kan inte riktigt lita på honom. Skulle jag fästa fast en låtsas bajskorv skulle han säga samma sak " de va fint" ... så nä kanske skiter i att rådfråga honom...

Några är trötta här


De drar ihop sig

Varje dag som går är ett steg närmare. Närmare till våran lilla knodds ankomst. Men det är ju så varmt och skönt i mammas mage så varför komma ut. Vi
Längtar ju såklart ihjäl oss. Vi försöker säga att han eller hon inte kommer frys här ute också. Vi har massor av filtar att värma den lilla kroppen med:) men som sagt vi närmar ju oss. För de säger att ingen hittills har gått oförlöst. Å jag är förmodligen inget undantag. Men behöver man inte vänta mer så vill man ju inte det. Så kom snart pyret! Sängen är bäddad och väntar på dej!

Knodden har även fasta rutiner på sömn och vaken tid nu. Är som mest aktiv från ca kl 20 -00 sen vid lunch sover den som en stock. Undra om de kommer hålla i sig sen också. De säger ju att de behåller samma rutiner när de kommit ut! Vi får väl se, snart!

Ja imorgon kommer stakarna och stjärnorna komma upp. Då blir det lite julmysigt här. Jag bara väntar på att få göra det!! Hoppas min gardin kommer snart!! På söndag är det även julskyltning. Men de känns så tråkigt att det inte kommer vara massor av snö då. Känns tråkigt och julstämningen måste laddas upp på annat sätt. Mycket levande ljus, bakning och julmusik.

Vi hörs!!


Klippning och färgning

Ska bli riktigt skönt att få håret fixat. Ska klippa och färga idag hos Julia. Efter det är bebisen välkommen ut! Men den dröjer nog till helgen har jag en känsla av. Men är såklart välkommen ut tidigare:)

städade igår och putsade lite fönster så att jag i veckan kan fixa lite adventsfint! Alla stjärnor och stakar ska upp. Men jag gör det i slutet eller mitten på veckan. När tycker ni man ska sätta upp dom?? Jag har även beställt en gardin till köket. Hade tänkt och sy den men tyget som jag hade velat ha var slut och hittade inget som jag gillade eller passade. Tiden gick och tillslut tyckte Martin att vi lika gärna kunde köpa en ny. Men prisskillnaden märks ju. Tänk va gardiner kan kosta pengar. Kollade på åhléns när vi var där. En gardinlängd kostade 300-400 kr. Och varför förpackar man dom så? Vem köper en längd?!

Nu ska jag äta gofrulle!!




Julbak

Mina ben och fötter värker. Dom är är svullen och ser ut som att elefantben. Har precis kastat omkull mig på soffan med benen i högläge och hoppas på att smärtan ska ge med sig. Har varit på erikshjälpen och kollat lite. Efter det for vi till bollnäs och tittade runt på lite bebiskläder och grejer. Lunchade och åkte hem för att baka. Vi har bakat i roteberg. Var skönt att baka där med alla andra. Fick mycket gjort och vi hjälptes åt. Vi bakade munkar, lussebullar och lussebullar med mandelmassa i. Såå gott och såååå underbart skönt att de är gjort. Men nu ligger jag däckad i soffan men värkande ben. Hoppas att det inte sättet igång inatt. Tror inte jag skulle orka det. Men gör det de ändå så blir jag såklart glad. De gör ju att jag äntligen får träffa min lilla prins eller prinsessa. Tänk vad vi längtar. Vi diskuterar fortfarande namn för fulla muggar. Inget är bestämt än. Sydde igår en liten filt till min knodd som den ska ha i sin korgvagn. Ska bara sy en kudde till den, men de lär väl gå ganska snabbt. Köpte även en liten julstjärna som ska lysa upp i mörkret för mitt hjärta. annars är det lite småfix kvar att göra i bebisrummet. Men man vill ju nästan veta vem det är som ska bo där innan man gör det helt klart.

Tänk om en vecka är det första advent. Jag ser att några har pyntat redan. Har ni gjort det? Vet inte riktigt när jag ska börja. Vill ju ha de fixat innan jag åker in så att jag inte måste fixa det direkt då jag kommer hem. Då vill jag ju bara njuta. Får väl göra det i början på veckan. Vi gissar på att det kommer hända nästa helg. På lördagen eller söndagen. När tror ni? Jag börjar tveka på min gissning om att det är en tjej.

Igår var jag hos märta med massa brudar och kollade på film, snackade och fikade en hel del. Jag kan äta huuur mycket som helst nu. Blir nästan rädd för mig själv. Är som en 14 årig kille där det inte finns något slut. De måste få ett stopp och inte fortsätta då bebisen är ute.

Nu ska jag vila!! Kram till er och kör och gå försiktigt, det är ju super halt ute nu!! Inga brutna ben till jul, de tycker ingen är såå kul:)


Först ut

Igår fick Olars sin lilla Stina. De va först ut från vår föräldrargrupp. Jag står på tur... Evelina, en gammal klasskompis fick också igår. Grattis till er, jag är avundsjuk samtidigt som jag är lite nervös och rädd. Tidigare har jag inte varit så nervös för själva förlossningen men det är jag nu! Men jag vill så gärna se vad de är för liten knodd i min mage som gillar att sparkas och trycka upp stjärten i tid och otid. Det är precis en vecka kvar!!! 7 dagar, galet! Jag känner att de är nära nu, inte bara på dagarna utan de känns som så i kroppen också. De är väl därför som man börjar bli nervös. Samtidigt som man vill så vill man inte. Ja, ni förstår!

Jag vaknade kl 4 idag.. Lika bra o vänja sig kanske. Men jag har sovit rätt så bra några dagar nu så jag kan ta de här;)

De är många tankar som snurrar i huvudet nu. Tankar som jag inte förstod innan jag var gravid, som är svårt att förstå om man inte är eller har varit. Därför har jag nu förstått va bra föräldrargruppen är. Att ha någon som är i samma situation och går igenom samma saker. Igår lunchade jag med några av tjejerna. Mycket trevligt! De utbytes en del tankar och de är så skönt å höra att alla andra säger "så är det för mig med"!! Gött o höra. Igår var jag hos barnmorskan förhoppningsvis sista gången. Så snälla låt de bli sista gången också!

7 dagar!!!


Onsdag

Ligger i sängen och äter go frukost. Ska snart kliva upp och göra ordning mig. Ska passa lilla Ludwig en liten sväng idag.

Kom på att om lite mer en vecka är det första advent. Helt sjukt. Ingen snö och hyfsat varmt. Känns som att de borde vara lång tid kvar. Men så är det inte. Jag har börjat fundera på vad jag ska baka för något. Känns som att man vill ha bakat lite innan det. Så till veckan blir det lite adventsbak och pyssel. Jag som hade tänkt köpt nya julgardiner men vet inte om jag känner för det nu. Känner bara- skitsamma.

Det är ju också snart dags för julklappshandling. Många är ju typ färdiga nu, jag har inte ens börjat fundera. Det måste bero på vädret, att julen inte känns så nära. Vad ska man själv önska sig. Är jag ensam att aldrig komma på vad man önskar sig. Alla andra dagar under året har man 1000 saker som man vill ha. Men så fort man fyller år eller julafton så kommer man inte på en enda grej!!

Ää nu ska jag kliva upp och försöka se ut som en människa! Min lilla groda ligger tryggt vid min sida:)


TIO dagar

Jajamen tio dagar kvar tills den 25:e. Imorgon ska jag fixa korgvagnen som vi ska ha i barnrummet.

Idag ska jag inte göra så mycket utan bara ligga och läsa och slappa. Läste ut min bok igår så nu måste jag ha en ny. Ska försöka ta mig till bibblan och låna Camilla läckbergs nya bok. Måste ju sysselsätta mig med något som inte är allt för jobbigt. Har försämrats mycket fysiskt känner jag. Har inte alls samma ork längre. Orkar knappt gå alls, blir trött för allt. Vilar ofta eller jämt. Jag längtar till att få tillbaka orken.
Humöret blir ju också därefter, har noll tålamod som jag skrivit tidigare. Spelar egentligen ingen roll vad som någon gör så blir jag irriterad. Att mina skor är för små för att mina fötter ser ut som elefantfötter, mina hakor växer så man skulle kunna tro att bebisen ligger där, ryggen har valkar, sega tanter i kassan, folk som inte kan köra bil, Martin när han pratat så man inte hör eller när han inte hör! Nu vill jag bli normal igen. Fast ok vissa av de här sakerna blir jag väl galen på annars också men kanske inte varenda gång de händer utan ibland kan jag faktiskt räkna till tio, trot eller ej men de är sant. En annan grej som man har fått hört nu kanske en miljon gånger är "vad har du ätit då " eller "hur mycket..."etc. Haha de första 100 gångerna mmm låtsats flin de andra 500 gånger.... Jag är inte bitter, bara lite. Gnäll gnäll gnäll!! Nu ska jag inte gnälla eller iaf inte skriva ut mitt gnäll iaf:)


Nu ska ja käka lite :)


Farsdag

Grattis alla pappor. Martin får vänta ett år till innan han får bli uppvaktad. vi har varit på nabban och grillat korv, gått tipspromenad och varit tillsammans med min familj. Kylan har börjat kommit nu märkte vi kan jag lova. Nu fryser vi och ligger under filtar medan vi väntar på att åka till Arne och Ann-Marie för lite mat och sällskap. Walter ligger över mig som vanligt och myser ner sig i mina härliga valkar, men tror han tycker magen är i vägen. Han vet inte riktigt hur han ska bära sig åt. När han ska sätta sig i knä får han ju inte riktigt plats utan backar upp och sätter sig på min mage. Väldigt smidigt och skönt ser det ut, eller inte. Men han gör vad som helst för att vara med och då gör det inget om det är lite obekvämt!!

Nu ska vi dra iväg! Puss på er. Å just ja, 12 dagar kvar!!!!! Kanske mindre, men suck kanske mer å!!!


Fredag och helg

Hej på er kära vänner!

Har lite roliga grejer som händer i mitt liv, men kan inte riktigt avslöja det än. Men det kommer :)

Inatt har jag sovit gott igen, såååå skönt. Har sovit riktigt länge idag. Jag är mer än nöjd. Så idag är jag redo att föda;)

Ikväll blir det en lugn kväll. Middagen ikväll har vi inte bestämt vad vi ska äta än. Jag får fundera lite på det. Potatisgratäng är ju gott iaf. Kanske kyckling i ugn och potatisgratäng och dricka julmust till det:) gött ju!!

Igår kollade jag på smurfarna. Mysig film och de kom några tårar och lite skratt. Tjejgruppen bara ökar och ökar i folk. I början kunde vi vara från 3-6 personer. Nu är vi sällan under 8-9 personer. Så de ökar och jag tror tjejerna tycker det är jättekul att komma dit och umgås:) nästa gång blir det lite spel och pyssel och tjejsnack! Vi måste även börja planera in vår lilla julavslutning också.

Nu är det 14 dagar kvar. Tiden går faktiskt i en rättså hyfsad fart. I helgen ska vi fixa med kameran och titta igenom bebisens grejer och packa våra saker. De är ju egentligen ingen svår grej men att få tummen ur, de är det svåra.

Angående att jag inte är en film människa så har Martin fixat massa filmer till mig. Så jag borde iaf ha sett en film idag innan han kommer hem;) ska snart ta mig i kragen och ta fram nå gott och lägga mig i soffan eller sängen och titta.

Ha en bra fredag kväll!! Kram på er!!


ja nu sa...

Tar nya tag idag. Har ringt och bokat klipp och färgtid i december. Ska bli skönt att få ordning på det här fågelboet. "Du ser ut som ett troll" har jag hört att Lydia. Så jag borde väl göra något åt detta. Men tänkte att jag skulle få föda ut bebisen först, och få göra "ordning det" så nära jul som möjligt så man kan känna sig fin någonstans på julen. För kroppen lär väl inte medverka och vilja se ut som jag vill att den ska se ut. Jag längtar tills kulan försvinner men bävar mig för att magen blir som en deg men alldeles för lite mjöl i. Men ja, inte så mkt att göra åt nu. Och det kommer vara värt det (för de har dom sagt). JAg får ta tag i det efter nyår. Men först ska vi ha en alldeles mysig och speciell jul. För den kommer vara speciell=)
Ikväll blir det tjejgrupp. Vi ska se på film och mysa. Ska bli kul. Man undrar hur många gånger jag hinner vara med innan bebisen väljer att titta ut=)
Inatt har jag sovit hyffsat bra, har bara varit uppe på toaletten typ 3 gånger. De är så skönt när man känner att man är utvilad när man vaknar på morgonen. Ska snart ta mig ut med walter. För att sedan vänta hem min kära man som kommer hem på lunch. Längtar till helgen då han är hemma hela tiden. Känns mycket roligare då. Tills dess får jag sitta här med walter och Peter Jöback i lurarna=) Synd att jag inte är en film människa som tyckte om filmer som typ hela Davidssons släkten är. Då hade jag haft fullt upp hela dagarna;) för det är många många filmer jag inte sett. Men eftersom att jag inte är det pga jag blir rastlös att bara sitta där och titta får jag sysselsätta mig i att typ baka. De är inte bra!! Jag jäser ju ännu mera då.. suck!! Men snart så ser ni mig ute på byn med en fin barnvagn och en underbar bebis=) Hoppas bara att hon/han väljer att komma ut innan den 3 december eftersom att det är celebrate konsert då, och den VILL jag se. Helst tillsammans med min bebis utanför magen=)
Nä nu ska jag ta mig ut. Kram på er alla!
Olivia, snart ses vi=) KUUUL!!!

Lura hjärnan

Försöker lura min hjärna att inte räkna ner tiden, försöker tänka på något annat för att få tiden att gå istället. Men det går inte så bra. Men jag vet ju att tiden bara går långsammare om jag går och väntar. Därför är det ju ett måste att göra något. Men problemet är ju att jag inte orkar. Jag blir rastlös och vill göra något men när jag börjar inser jag att jag inte orkar. Observera NÄR jag gör det. Jag får oftast inte ens tummen ur och gör något utan bara tänker att jag ska göra det!! Jag blir så trött på mig själv. Jag vill helst bara sova bort den här tiden, få tiden att gå fortare.


Onsdag

God morgon mina vänner!

Idag ska jag baka bröd, måla en adventsljusstake och få besök av kära Emma. Vi ska träffas och fika och umgås. Alltid kul att träffa henne och alltid för långt emellan gångerna. Ligger just nu i sängen och äter frukost men ska snart kliva upp för att sätta igång bakningen så jag blir klar innan emma kommer.

Walter ligger som vanligt tryckt intill mig. Han är mycket mer orolig och stressad nu. Han har nog förstått att vi ska bli en till. Han vill gärna inte släppa mig ur blicken, han vill helst nudda mig hela tiden. Han kryper ofta ner sig i mitt knä och ska mysa. Förr gick han och la sig för sig själv för det mesta. Men han behöver väl lite extra kärlek nu. Så ja gosar på:)

Puss


17 dagar

Fortsätter räkna ner.


Måndag

God morgon vänner!

Ligger klarvaken trots att jag planerat att sova länge. Men de är ganska skönt att vakna tidigt också. Koka kaffe och äta en god frukost, titta ut genom fönstret och inse att man inte behöver gå och jobba :)

Idag ska jag luncha med vicky. Eller hon kommer hit till mig på sin lunch. Ska bli kul och träffas lite. Fattar inte att man inte ses så ofta nu när man bor så nära. ska försöka hinna göra något vettigt innan hon kommer.. Försöka..

Bebisen fortsätter att vara vild. Tror vi kommer få en vilding även utanför magen:) den här veckan ska vi packa våran väska så vi också är redo att åka in. Fast är man redo egentligen? Kommer man någonsin vara redo? Stundvis tror jag att jag är superredo, stundvis är jag inte redo alls.

Ha en bra dag!! Kram


19 dagar

Vi räknar ner. 19 dagar kvar!! Bebisen verkar trivas inne i min mage, där är det varmt och trångt. Men snart ska han eller hon inte trivas där inne så länge till!:) igår var vi i Söderhamn och handlade lite. Var på barnens hus. Vi köpte sängkläder och barnvakt där.

Idag har vi varit på möte. Sen for vi till roteberg och åt mat. Nu är vi lata och bara slappar i soffan. De bästa är att jag får lata imorgon med, i övermorgon också, ja enda fram till bebisens ankomst. Så skönt!

Nu tycker jag snön kan komma. Börjar längta till julen nu. Handla julklappar, glögg, pepparkakor och julgranslukten :) glögg har jag i och för sig redan druckit;) men gött äre:) har ni druckit glögg än eller är de vi ensamma om det:)?

Puss o kram


Mössan är klar

Nu är mössan till bebisen klar:) faktiskt nöjd!

Men å när jag ser på maria på hellenius hörna och hör hur hon tar ut sin ilska på sin hund bara skrattar jag för jag känner igen mig till tusen!!!


21 dagar

I mitt liv nu så kretsar det bara kring barnet. Nu är det 21 dagar kvar. Förhoppningsvis. Väskan med bebisgrejerna står färdigpackad i barnrummet. Känns konstigt när jag tittar i väskan, är det verkligen sant det här. Får nästan nypa mig själv för att se att jag inte drömmer. Köpte blöjor och andra grejer nu när jag var och handlade. (så nu är Martin nöjd). De va en riktig konstig känsla faktiskt som sen kommer gå på rutin.

Bebisen sparkar och trycker runt i magen. Man märker att den blir större och får mindre plats. Igår var vi hos bm och magen hade vuxit mycket nu sen sist. Ett tag växte den lite långsamt men nu hade den vuxit ganska mycket tycker jag. Så bebisen har de bra:) fingrarna och fötterna sväller på. Och fortsätter det såhär så kommer jag rulla fram, fast de gör jag ju också på ett sätt. Ska knäppa lite bilder sen och lägga ut!

Jag ska idag baka en paj och gå till jobbet med den. Tacka för blomman jag fått och snacka lite:) sen är det ju fredag idag också. Helg!! Även om jag har helg nu varje dag så har ju inte martin det.

Puss o kram


Tålamod

Mitt tålamod blir bara sämre och sämre. Känner att jag vill få bort magen nu. När jag är ute och går svettas jag som en gris efter 500 meter. Alla går förbi i mig rasande fart, fast jag kan tycka att jag håller ett ganska bra tempo. Har lust att fälla dom eller dra dom i håret. När magen är borta ska jag springa förbi dom!! Jag längtar!


RSS 2.0