De drar ihop sig

Varje dag som går är ett steg närmare. Närmare till våran lilla knodds ankomst. Men det är ju så varmt och skönt i mammas mage så varför komma ut. Vi
Längtar ju såklart ihjäl oss. Vi försöker säga att han eller hon inte kommer frys här ute också. Vi har massor av filtar att värma den lilla kroppen med:) men som sagt vi närmar ju oss. För de säger att ingen hittills har gått oförlöst. Å jag är förmodligen inget undantag. Men behöver man inte vänta mer så vill man ju inte det. Så kom snart pyret! Sängen är bäddad och väntar på dej!

Knodden har även fasta rutiner på sömn och vaken tid nu. Är som mest aktiv från ca kl 20 -00 sen vid lunch sover den som en stock. Undra om de kommer hålla i sig sen också. De säger ju att de behåller samma rutiner när de kommit ut! Vi får väl se, snart!

Ja imorgon kommer stakarna och stjärnorna komma upp. Då blir det lite julmysigt här. Jag bara väntar på att få göra det!! Hoppas min gardin kommer snart!! På söndag är det även julskyltning. Men de känns så tråkigt att det inte kommer vara massor av snö då. Känns tråkigt och julstämningen måste laddas upp på annat sätt. Mycket levande ljus, bakning och julmusik.

Vi hörs!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0