Måndag

Idag är det på riktigt min första lediga dag. Känns skönt att få ligga kvar när Martins klocka ringer och sen får jag äta frukost utan stress. Såhär kan jag få ha det ett tag. Jag klagar inte på det. Inte än så länge iaf. De jag klagar på är att det är svårt att sova, hitta en skön ställning. När man väl har hittat en skön ställning så inser man att man måste kissa. Byta ställning, kramp i benen. Så håller det på. Så på natten känner jag mer en gärna att bebisen kan få komma. Men nu ska jag inte klaga. Jag är oerhört tacksam att jag kan få en bebis. Så de här besvären har jag gärna några veckor!

Min mössa som jag håller på stickar börjar ta form. Så den här veckan bör jag vara färdig. Så jag kan börja sy lekmatan. Gah, vad har jag gett mig in på. Jag kan inte sy, jag har inte tålamod till det. Jag kommer få psykbryt 1000 gånger. Men jag ska försöka iaf, kanske blir någon annan som slutför det ändå.

Nu ska jag duka upp lite frukost:)


Söndag


Inte så lyckad

Nä, vårt försök på gipsmage blev inte så lyckad som jag hade hoppats på. Haha men nu så är den gjord. Och om vi ska följa de Martin vill, ha 6 barn så lär de bara bli bättre o bättre. Fast 6 barn ska vi inte ha enligt mig så jag får nöja mig med dåliga gipsmagar;)

Nu har jag iaf gjort min sista dag på jobbet. Fick en jättefin blomma därifrån i går. Känns konstigt. Konstigt för att de närmar sig så fort på nå vis. Nu kan de liksom ske när som helst. När som helst kan vi ha en liten bebis här. Galet. Vi har iaf fixat i ordning bebiskläderna som vi ska ha med på BB. Känns skönt men galet. Basen till babyskyddet sitter monterat i bilen. Så de är bara å ta med babyskyddet när de väl är dags. Kan ni hjälpa mig att fatta, för jag gör inte det!!?! :)

Bebisen kämpar på inne i magen trots att de blir bara mindre yta o röra sig på. Jag jäser och jäser. Längtar verkligen till att bli av med fläsket!! Fläsket sitter inte bara på magen utan armar, haka, lår och röv! Jag vet nu att såhär vill jag inte se ut. Så efter nyår ska fläsket bort. Men först ska vi ha julmys med all julmat, julgodis och självklart julmust!!

Nu ska jag försöka göra ordning mig för lite kalas. De är inte lätt att göra ordning sig och känna sig snygg när man är med barn kan jag säga. Allt sitter som det inte ska, känner sig som en fläskkorv, dubbelhakorna är nu trippelhakor och de värsta är att jag bara fortsätter äta allt skit. Att köra bil är inte heller lätt. Hur klumpig kan man vara men de är svårt att styra för armarna är så tjocka och magen är i vägen. Så ja passa er så jag inte kör över er. Har redan råkat köra över trottoarkanter vid bensinmackar för jag är för tjock för att se dom. de värsta är att folk bara tittar och tror man är knäpp. Har tydligen börjat med gubbgas nu också enligt Martin. Säkert för att foten är för svullen och tung och bara hänger på gasen! Allt är graviditetens fel.


Kom snart min lilla bebis!!


Gissa vad vi gör?


29 dagar kvar

Ja nu är det 29 dagar kvar tills bf. Sjukt att man börjar räkna dagar istället för veckor. Känns som jag är redo att få ut den här bebisen nu. Hade ju tänkt påbörja min lilla packning förra helgen, men jag gjorde det inte. Så den här helgen SKA jag börja. Har iaf tvättat klart allt, nästan. Bara en grej kvar. Jag kan inte föreställa mig hur mycket jag än försöker hur det kommer att kännas, hur ont det kommer att göra och hur mycket värt det kommer att vara efteråt. Men jag har hört att de gör sjukt ont men de är absolut värt det. Jag får väl se om sisådär 29 dagar:S hoppas på lite tidigare:)

Martin börjar bli nervös, bilen måste jämt va fulltankad, han svarar på mobilen på en gång när jag ringer och vill gärna att väskan ska vara packad.

Eftersom jag är pausens kvinna tog jag såklart en paus igår när jag veckostädade. Så jag måste fortsätta idag. Jobbigt men skönt sen när det är färdigt:) ja ja ja är väl vara å köra igång då!!

Kram


Fobier

Allvarligt, hur man kan man ha fobier för dinosaurier?!? Kollar på 5:an nu. Outsider eller vad nu programmet heter. Så sjuka och konstiga grejer.


Undrar hur vårt barn kommer att se ut...

kanske lite såhär...
Hoppas inte!!!

Tisdag

Har ju inte riktigt varit ledig nu sedan onsdags utan jag har jobbat fre, lö och igår. Men idag är jag ledig. Så idag är det en slapp dag. Men en tvätt lär jag väl köra igång och lite småplock som vanligt. Jag ska åka o hämta lydia o Albin på dagis på eftermiddag.

Har nu suttit o prata med bella i telefon ett tag, alltid lika roligt. Saknar den tiden då vi bodde 5 min ifrån varandra o kunde ta en spontan promenad eller bara en kopp kaffe. Nu sitter vi här å har fyra timmar ifrån varandra. Men bara ett telefonsamtal bort tur nog:)

Nu måste jag hoppa in i duschen och få lite gjort!

Ha en bra tisdag!


Lördag

Idag är jg uppe med tuppen. Somnade rätt så tidigt igår och idag ska jag jobba. KÄndes faktiskt inte så farligt att kliva upp idag. Trodde det skulle vara värre. Ja jobba!!! Så gick det med mina pyamasbyxor och ruffsigt hår. Jag blev inringd och jobbade igår och ska jobba idag. Men det är lugnt. Igår vaccinerade jag folk i 8 timmar, så de va inte så farligt:)
Efter jobbet kalasade vi. Först på ett 40-års kalas, eller vi var mest in hejade och kollade på deras nybyggda stall. Superfint!!! Sen for vi till Alfta för att fira världensbästa 5-åring. Hon hade sett framemot den här dagen och varit vaken sedan kl 5:) Efter det for vi till Roteberg för att hälsa på alla ungdomar som var där och hämtade walter. Jag stupade i säng vid kl 21.00, så de är väl anledningen till varför jag inte är så farligt trött just nu.
I helgen har vi tänkt att tvätta det sista av alla barnkläder och börja fundera på vad vi ska ha med, kanske börja ta fram väskor och packa lite smått. Men va svårt, vad ska man ha med egentligen?!! det är ju inte bara bebisens väska som ska packas, utan min och Martins också. Man har ju inte aning om hur länge man kommer stanna. Kommer väl packa för en hel vecka jag! :)
Martin ska byta till vinterdäck idag, skönt å veta att det är gjort. Sen ikväll ska vi nog umgås med lite folk är det tänkt. Helst vill jag vara med någon som har bubbelbadkar så jag kan få bada. Hmm har jag någon sån kompis?!! isåfall, träd fram!:)
Ja appråpå det här julbordet så får ju ni höra av er till mig om ni vill med. Så vi kan planera hur många vi blir, för det verkar bli några stycken och det blir hos katharina.
Jul, jul, jul nu vill jag ha julen här. Då marken lyser upp lite granna och det knastrar under skorna när man går. Då man kan ta sig en skotertur och basta sig varm efter det. Undra om jag kommer kunna göra det sistnämna iår?!? Och då min bebis ligger på min mage istället för i min mage! Jag vill ha jul! NU!
Nu ska jag jobba!! Hoppas det blir en lugn dag! Även för er! Kram på er!

V35

Har varit hos barnmorskan. Hjärtat slog på, 156 hjärtslag/minuten. Allt såg bra ut och han eller hon var fixerad så nu är det bara o komma, nästan. Har lite å fixa innan. Men jag är mer än sugen på att få ut den. Längtar till magen försvinner och jag har bebisen utanför magen istället. Undra om jag kommer sakna magen? Jag tror inte det faktiskt, kanske bara känslan när pyret rör sig. De är en mysig känsla!

Igår natt trodde jag det var nära. Hade förvärkar hela natten och Walter var superkonstig. Satt intryckt vid min sida hela natten och bara flåsa. Så har han aldrig gjort någonsin, förstod inte va de va. Ingenting som man gjorde fick honom att sluta. Gick jag på toaletten följde han efter och satt o flåsade super tätt intill mig. Konstigt. Så man började undra om de här är starten. Är det såhär det börjar. Men min tanke va " nä de går ju inte, vi har ju inte packat" Martins tanke va " vi har ju inte köpt blöjor" haha!! Martin är fixerad vid att köpa blöjor, han vill helst ha köpt det redan förra året känns det som. Jag känner att vi hinner. Men ja, vi kan köpa de nästa gång. För det kan ju som sagt hända snart. Även om jag tror att vi får gå över. Jag tror vi får i december! Fast helst önskar jag före den 20 november:) om man får önska!:)

Ikväll blir det tjejgrupp. Vi ska baka lite inför 12:an, sitta och snacka. Men innan ska jag faktiskt bara slappa. För vet ni, jag har nog jobbat min sista dag på ett tag. :) hade ju bestämt mig att jobba oktober ut och jag går ju på timmar och jag har inga fler timmar inplanerade. Så jag hoppas på att kunna få gå i pyamas hela dagen, ruffsigt hår och bara få göra inget. Sköönt!! De har jag aldrig fått gjort! Ja lite måste jag ju fixa. Men jag startar imorgon. Idag ska jag inte göra något!

Hoppas ni har de bra! Jag o Martin börjar tänka på julbord, vart ska vi äta det. Hos katharina som förra året? Där va de supergott iaf.

Stor kram på er!!


Söndag

Den här söndagen började tidigt, liksom alla dagar nu för tiden. Jag kan verkligen inte sova. Sover dåligt om nätterna och vaknar tidigt. Ska bli skönt sen när jag slutar jobba för då kan jag ta igen mig och sova lite middag. Men idag hade vi tänkt att gå på möte men vi for iväg ut till Homna istället. Tog med kaffe och fika och satte oss i finvädret och bara va, 4 + grader och sol, frosten låg kvar på marken och ja de var en skön och frisk luft. Tog gammelvägen hem för att kolla runt lite på hus och djur.

Nu ska jag snart jobba. Har inte många dagar kvar och jag räknar verkligen ner. Det går bra och jobba men jag längtar faktiskt till då jag slutar jobba och får vara hemma och fixa det sista. Drar mig för att fixa det sista eftersom att det känns som att väntan blir ännu längre tills bebisen kommer om allt skulle bli färdigt för tidigt. Men som sagt snart är det slut på oktober och då slutar jag också jobba. Gött!

Jag har iaf klivit in i v35 nu, det känns ju bra. Man undrar om man kommer känna på sig lite före innan det är dags eller om det bara kommer som en blixt från en klar himmel. Just nu känner jag inget som tyder på att det snart skulle vara dags. Kanske bara mitt tålamod, att jag känner att jag vill bli av med kulan som förhindrar att jag inte kan stänga jackor, att alla kläder sitter super tight, att jag får kämpa som bara den för att ta på mig ett par strumpor och att jag håller på kissar på mig varenda gång någon säger något roligt eller när jag ska nysa. Men jag känner inga andra symtom som får mig att tro att bebisen vill titta ut än. Jag tror att jag kommer få gå över och att det blir en december bebis istället. Men jag hoppas på att bebisen vill komma ut tidigare kanske redan den 20 november istället. Men det återstår att se.

Martin har fått stått ut med att han börjar närma sig gubbe. Först var det Daniel som sa att han inte förstod hur man inte begrep att när man är så gammal som mellan 25-30 år så ska man inte söka till idol för att då var man alldeles för gammal. Sen så sa Jonathan att "när man börjar få handskar och vantar i födelsedagspresent så börjar man bli gubbe". Martin fick 3 par. I förrgår kom 3:e kommentaren av Julia. " De kom in massa fullgubbar på ungdomssamlingen igår" Martin " Jaha var dom äldre än mig eller? Julia " näää de va dom inte " Haha. Stackars min kära man. Han har det inte lätt. Fast ibland tror jag att det är jag som är äldst, att jag håller på bli dement. Jag har trott nu under en mkt lång tid att jag är 23 år. De trodde jag fram till då Martin fyllde år och påminde mig om att jag faktiskt var 24 år. Gah! Jag som sagt till folk att jag är 23. Jag är friden närmare 25 än 23.

Nu ska jag göra ordning mig, jobbet väntar. Hoppas det blir en lugn kväll.

Ha de så bra kära vänner!!

Vinterlängtan

Ja, jag längtar efter snön, vintern, is, skoter och jul. Jag tycker om den här årstiden då man får börja längta till julen, då de är lite kyligt när man kliver upp och när en promenad friskar upp än pga kyla:) kanske svårt att förstå men de är en härlig årstid:) sen såklart att jag längtar ännu mer denna tid. Julen är mer än välkommen för oss:)

Ikväll ska jag på tjejgrupp, ska försöka fixa lite lekar till det. Är alltid mysigt o träffa alla tjejer! Ska ta med lite tårta som blev över igår. De brukar inte vara några problem med att fika/äta i vår grupp.

Igår kom de som sagt lite folk till oss, vi åt och spelade lite kinect. Undrar om våra grannar tyckte de va lika kul som vi tyckte:p jag längtar tills jag får ut knodden så jag kan vara med o hoppa lite mera. Nu känner man sig som en stor flodhäst som försöker leka med små råttor. Klumpig!!

Nu ska jag plocka undan lite ifrån igår, ta ut Walter och fixa lunch tills Martin kommer hem.

Tack tjejer för era snälla kommentarer! Ni är så söta! Puss på er!


Grattis martin

Min älskade man fyller år idag! Så idag kommer familjen på lite tårta o kaffe. Jag har bakat två tårtor och bakat lite fikabröd. Nu väntar jag bara hem Martin så vi ska äta. Blir hämtmat, gött o onyttigt:) men innan Martin kommer hem måste jag köpa grädde, hade inte tillräckligt hemma.


Grattis igen Min underbara, snygga och snälla man:)


V34


Ny vecka

Ja nu är vi inne på en ny vecka. En vecka då jag inte jobbar så mycket, skönt. Nu får man känna på hur det känns att vara lite ledig. Jag är dålig på det. Blir rastlös och känner att jag måste göra något. Fast när jag börjar göra något så inser jag att jag inte orkar. Så nu ligger jag i sängen och har precis ätit frukost och en tvätt.

Har börjar tvättat bebiskläderna nu. Känns så overkligt men så mysigt att få vika in nytvättade bebiskläder. Tänk, snart är hon här. Eller han:) jag tror ju de blir en tjej, ja är helt inställd på det. Hur kan man vara det egentligen. Jag har ju aldrig varit gravid och vet inte alls hur det ska kännas om de känns annorlunda att bära en pojk eller flicka. I början pratade jag och Martin mycket om olika namn. Men nu på sista halvan har vi inte pratat nästan något om namn, bara att vi inte har några namn. Så hjälp oss, kom med lite förslag:)

Ikväll ska jag till emma och träffa henne och viktoria. Ska bli väldigt roligt. Dels att träffa dom igen men också att få se Emmas nya hus.

Imorgon fyller min underbara man år, 26 år. Så imorgon ska jag baka tårta! Ska försöka hinna baka något ikväll så jag slipper göra allt då. Men nu måste jag vika ihop lite tvätt innan jag börjar jobba och ta ut Walter!

Ha en underbar tisdag kära vänner!


Helg!!

Har försökt gjort ett inlägg tidigare men de fungerade inte.. Får se om ja lyckas nu!

Igår var en fixar dag. Jag bakade bullar och rensade, flyttade om här hemma! Det är inte färdigt än men på god väg. Min nya spegel är uppe iaf. Men en ny lampa måste inhandlas. Och kanske en ny matta. Får se när det blir. På kvällen dök några vänner upp, vi kollade på fångarna på fortet och fikade lite:) trevligt!

Nästa vecka har jag tänkt att börja tvätta lite barnkläder och fixa de sista. Tror mina drömmar stressar mig. Drömde om att vi skulle få nu och inget var ordnat:) fast sen drömde jag massa annat tok också. Jag vet ju att de ordnar sig, när jag är vaken iaf. Men i drömmarna så blir allt bara kaos!!

Idag ska vi på möte, celebrate sjunger. Jag hoppas att jag får före deras julkonsert den 3:e december så vi får vara med:) de är julstämning:) nu ska jag sätta på kaffe o äta frukost! Trevlig söndag!


Modernt med magtröja


Kalas och barnmorskebesök

Igår var vi på kalas hos Jocke som fyllde 29 år. Kul och träffa alla och gott att fika:)

Idag hade jag bestämt att sova riktigt länge för att jag jobbar kväll och hade sett framemot en sovmorgon. Men som vanligt vaknade jag vid 7. Kommer vara supertrött ikväll då jag ska jobba, hoppas det blir en lugn kväll. Man märker nu att man blivit tyngre och tröttare. Ser verkjärn fram emot att sluta jobba, lägga upp dagen som jag vill, sova middag när jag är trött!! Låt oktober gå fort!

Idag ska jag även till barnmorskan och lyssna på bebisen. Ska bli skönt å höra den lilla:) men nu har längtan till att få ut den blivit ännu starkare. Hoppas sista tiden går fort:) nu ska jag koka lite kaffe och äta lite frukost innan jag ska försöka gå en liten runda med många pauser :)

Kram kram! Saknar dej Olivia, kul att du hittat hit:)


Vagnen väntar och jag

Nu längtar jag mer än någonsin:) vill att den ska komma ut nu, eller inte nu men vill att det ska vara den 25 november nu!! Vill se vad de är för filur i min mage:) nu väntar föräldrargrupp:)


Skorpor och mjölk

Idag har jag haft en super stressig dag på jobbet pga sjukdom. Sen hade jag planerat att baka när jag kom hem till föräldrargruppen och till kyrkan, var min tur och jag skulle egentligen bakat igår. Så de va bara att köra igång när jag kom hem. Nu har jag handlat och bakat klart och ligger i soffan o äter skorpor och mjölk! Hur gott som helst!!

Vi har haft en underbar helg i Övik iaf. Så kul o ses, de var ju ett bra tag sen vi träffades. Vi fick se deras nya hus och lilla vovve. De bodde jättefint och Sune var en liten, söt, full av energi och klumpig liten valp:) Vi åt god mat, shoppade och hade de trevligt! Nu ska ja fortsätta slöa i soffan och känna bebisens rörelser:)


Sune

Här har vi söta Sune:)


RSS 2.0