Besök i övik

Nu är vi på väg till Övik för att hälsa på Bella o alex. Ska bli jätteroligt! Ska få deras nya hus och träffa deras Sune. Längtar! Segt att sitta i en bil bara, tar sån lång tid!!

Annars har vi kommit in i v33. Mindre än 2 månader kvar, tiden går fort. Men den får gärna gå fortare. Längtat. Man är så nyfiken på vem det är som ligger där inne. Man är väldigt nyfiken på om det är en tjej eller kille, speciellt när man ska shoppa åt bebisen. Nu har det varit rea på Lindbergs och jag ar handlat lite granna men hade ju lätt kunnat handlat mera om jag visste vem det var som ligger inne i min mage:)

Kram på er! Trevlig helg:)


Lägger till en bild på bebisen då vi var i sardinen. Testar om det fungerat att lägga in från mobilen, får se hur det går!


65 dagar kvar

Ja 65 dagar kvar till det är dags för mitt lilla hjärta att komma:) igår var det första träffen med föräldrargruppen. Kändes som en bra grupp, det blir nog roliga träffar. Va en liten lustig känsla att så många med stora magar på en å samma plats:) jag var den som skulle få först men de finns säkert någon som kommer klämma ut den tidigare ön mig ändå. Har en känsla att jag kommer få gå över tiden. Skulle vara skönt å få typ en vecka tidigare än beräknat så man inte hinner gå å gruva sig:) fast de kanske man hinner göra ändå. Nu är det bonde:)

Nedräkning

Ja nu har nedräkningen börjat på riktigt! 2 månader kvar, typ! Man vet ju inte exakt, kan ju komma tidigare eller senare också. Men runt 2 månader kvar. Nu är det bara de sista fixet som ska göras och inhandlas. Barnrummet håller vi på att inreda, ska ut med alla datagrejer och in med barnsakerna. Har nu beställt gipsmaterial för att göra en gipsmage:) sen har jag även beställt lite andra grejer när jag ändå köpte det där. Jag köpte lite julklappspapper och material för att göra en julkrans på dörren. Så snart blir det lite julpyssel. Men först och främst ska jag försöka sy klart lektäcket. Jobbar inte så mycket nu så nu SKA jag göra det. Har inget att skylla på!! Nu ligger jag i sängen med lydia. Hon ska sova över hos mig i natt. Hon ska se på barntv innan hon somnar men pratar nog mer än vad hon kollar!! Martin är i London o kollar på fotboll. Så jag har varit ensam den här helgen. Han kommer imorgon. Försöker skriva medan tjejen bredvid kollar på tv men som sagt går munnen i ett så de är svårt att skriva:) nu ska ja mysa lite på vårt tjejmys:) Kram kram

Allt såg bra ut

Nu är jag hemma och har precis ätit lunch. Allt såg bra ut hos barnmorskan. Hjärtat tickade på och hade 152 slag/minut. mysigt att höra!!

Vi har ju också kommit hem ifrån sardinien. Vi har haft en skön och varm vecka med mycket sol och bad. Nu är nästa anhalt bebisen:) är i v 29 så det börjar dra ihop sig:) underbart!!!

Nervös

Sitter i väntrummet hos barnmorskan. Känns nervöst. Oron för att inte de ska vara bra finns, fast jag inte har någon anledning att tro nå annat. Återkommer!

RSS 2.0