länge sen nu ju

Har haft fullt upp med jobb och barn:) har jobbat mera än vad jag hade trott så därför har inte orken funnits till att uppdaterat. Men sen har jag väl inte haft nå vettigt att säga heller. Inte den här gången heller men tänkte bara kasta in ett litet snabbt inlägg i vänta på att Martin kommer hem och innan jag ska iväg på jobb. 
 
Snart har Martin semester, det ser vi framemot mycket. SÅ nu hoppas jag att finvädret tänker komma så att vi kan få njuta av långa, varma och soliga dagar. Wilma Pilma växer så det knakar. Snart sju månader. De är inte klokt va de går undan. 
 
Hoppas att ni har det bra. Nu kommer martin hem. Ha de gott kära vänner! 
 

barnvälsignelse och jobb

japp, igår jobbade jag ju. Det kändes helt okey, kändes som om jag varit borta typ 2 veckor eller nå. Visst, lite ringrostig är man ju, men känns på nå vis bra att få komma in och jobba lite ibland men att få vara hemma med Wilma mestadels av min tid. Så just nu känns det inte som om jag kommer att må dåligt av att komma ut och jobba lite i sommar som jag trodde tidigare. Nu på fredag ska jag jobba halv dag också, Wilma ska vara med mormor som är ledig.
Ja, många undrar när vi ska ha barndop, men vi ska inte ha något dop utan en barnvälsignelse. Om man blickar tillbaka lite snabbt i tiden då man "startade" barndop så var det ju pga man var rädd att djävulen skulle ta barnen. Det var ju väldigt många barn som dog innan de han fylla ett år pga sjukdomar etc. Hann man då bara döpa barnet innan så skulle barnet komma till himlen. Att döpa sig ska ju vara ett aktivt val anser jag, och det kan man ju omöjligt göra då man är barn/bebis. Så alltså låter vi Wilma få bestämma själv när hon blir äldre om hon vill döpa sig eller inte. Men man kan istället ha en liten barnvälsignelse istället, en välsignelse för Wilmas framtid. Så på söndag är det barnvälsignelse för Wilma i pingstkyrkan.
Nu ska jag hinna borsta tänder och hår innan min kära vän Lisa kommer.
Ha en bra dag kära ni!
Kram

Tillbaka, blandade känslor

japp, idag blir det premiär. Ska tillbaka till jobbet, och gästspela lite bara, men ändå. Känns lite konstigt. Känns kul och få träffa alla jobbarkompisar men lite skrämmande att jobba. Känns som att man är nyfärdig. men man kommer väl in sig rätt så snabbt. Hoppas jag och försöker intala mig själv. Man har ju släppt allt nu när man varit mammaledig. Vilket man ska också, men har man ett yrke som jag har så känns det väldigt viktigt att hålla sig lite ajour med vad som händer. Så därför kände jag att det kan vara bra och komma in och jobba lite emellanåt. Jag tror det kommer bli roligt och nyttigt faktiskt. Wilma Pilma får vara med pappsen också, kan nog vara nyttigt för Martin med.
Nu ska jag försöka skynda mig att fixa lite innan det är jobbdags. Är ju inte van att passa jobbtider nu. Undrans hur många gånger jag kommer att komma försent??!! hoppas på inga;)
Kommer du ihåg Bella, glada nyfärdiga syrror. Och rätt nervösa, så känner jag mig nu:P

varning

Varning för bilder på den sötaste ungen i världen! Sitter och kollar igenom lite bilder på datorn för att skicka iväg på framkallning. Jag har ju massvis med bilder. Skulle nog lätt kunna fylla 4 album redan. hur ska detta sluta?

6 månader med wilma

Ja, lilla tjejen börjar bli en stor tjej. Eller ja, stor och stor. Wilma kommer väl alltid vara mammas och pappas lilla tjej!;) hon har nu funnits hos oss i 6 månader, tiden går såå otrolig snabbt. Och hon tar sig fram och lär sig saker i raket fart. Favorit sysslan nu är att dra ut lådor, stöka ner;) hon älskar sin gåstol, springer fram och helst på mina hälar, skönt! Hon sätter sig själv från liggande och står på alla fyra, tar ett kryp steg fram och ålar sig resten. Hjälp vad fort de går. Tycker att det inte var länge sedan jag satt och myste med henne i famnen och hon sov;) vilken resa man har gjort/gör, världens bästa resa!


RSS 2.0