Magsjukan

Ja men då har man testat på det också. Tji fick jag för att jag sagt att bag aldrig blir sjuk. Att jag aldrig lär mig. Började igår morse. Ringde hem Martin som fick komma och ta hand om Wilma och mig:) är helt slut idag, ont i hela kroppen. Mamma och pappa kom och tog Wilma en sväng. Så kunde Martin handla och fixa lite medan jag fick vila! Nu ligger vi framför tv och äter lite fruktsallad. Lillsnuttan som jag saknar att pussa på försöker att somna för kvällen, med lite hjälp från pappa;) imorgon hoppas jag att jag är tillbaka igen. Behöver lite frisk luft känner jag. Sen måste jag snuffsa, pussa, kramar och busa med min underbara prinsessa. Har ju inte riktigt orkat eller vågat det nu.

Nästa helg får vi finfrämmande, längtar!!


Luras

Busbruden Låtsas sova;) ligger ner men så fort man kollar bort åker huvudet upp, lillsnuffsan! Tror man att hon somnar om på morgonen och att man får sovmorgon men icke!

Kyrkis idag, mycket trevligt. Promenerade dit med Malin i blåsvädret. Gillar inte riktigt när de blåser. Sprang in på ica på vägen hem för att köpa lite gröt. Men kommer hem och tror inte mina ögon, ännu en gång? Gammalt datum, stämmer det verkligen? Men vad betyder annars detta datum? Förpacknings dag? Och vart står isf utgångsdatumet? Grrrrr!!!! Snart slutar jag handla på Ica i alfta! På riktigt! Ska man verkligen kolla datum på ALLT!?


Varför sova när man kan vara vaken


4månader, snart!

Tänk va tiden går fort. För 4 månader sedan gick jag runt och började tro att jag skulle bli den första kvinnan i världen som skulle gå oförlöst eller att de inte var ett barn i magen utan bara ett påhitt. Den kom ju aldrig ut! Men de dröjde inte alls många dagar till den bästa och vackraste människan i världen föddes. Det har hänt så sjukt mycket och utveckling sker varje dag och de känns som hon växer minst 1 cm varje dag också. Hon vänder sig för fulla muggar, så fort man lägger ner henne på rygg så ligger hon på magen. Hon börjar vilja sitta mer och mer. Men än så länge kan hon inte sitta själv utan kan endast sitta med hyfsat bra balans i typ 30 sekunder innan hon tippar åt sidorna. Men de står nog inte på förrän hon sitter lillskruttan. Idag premiär smakade hon också, på banan. Gött sörru!! Provade med flaska idag igen, en med mer flöde. Gick bra till än början men sedan ville hon tutta. Hmm, bara å konstatera att jag fått en liten tuttgris:) mysigt för de mesta, de står ju inte på förrän hon äter mat heller.

Igår chockade gumman och var supermammig. Inte ens Martin dög, hmmm!! Så brukar det ju inte vara. Kanske är en period, hoppas de! Nu ligger vi nerbäddade och jag är supertrött. Imorgon väntar en promenad med Malin och sedan en sväng på kyrkis :) håller tummarna för bra väder:)


Onsdag

idag fick vi premiär använda regnskyddet. Såg nu att det var reflexer på det, synd att man inte sett det tidigare i vintras innan vi köpte reflexer till vagnen.Men men, nu har vi använt det iaf och det fungerade ju kanon. Vi promenerade till min syster.
Nu är vi hemma och Wilma är trött som bara den, har bara inte fattat det än själv. Ska kasta omkull mig innan martin kommer hem. Försöka iaf. Om damen behagar att sova då vill säga. Det vet man aldrig. Just nu låter det inte så.

Slappa


Hemma

Japp, då var vi hemma efter en helg i fjällnäs. Allt var kanon förutom solen, trodde att vi kom överens om att solen skulle ge lite färg åt mitt bleka face. Men den ville inte visa sig. Men vi hade det trevligt ändå. Nu har vi packat upp och jag har varit ute och gått med Walter, badat Wilma och nu sover hon gott. Jag och Martin sitter och slöar i soffan.

Skulle behövt åkt till Ikea någon dag. Måste planera in ett besök, men ska ni iväg kan ni väl höra av er? :)

Wilma växer så det knakar. Kläderna växer hon ur alldeles för snabbt. Så nu har jag beställt lite kläder. Hade någon rabatt om jag beställde online. Så nu har jag beställt någon body och ett par rosa jeans. Så söta. Ska försöka komma iväg till bollnäs imorgon och titta på någon jacka till Wilma. Sedan är det dags för föräldrarträff. Trevligt och få träffa alla igen. Sedan rullar väl veckan på som vanligt, babysång, bad m.m


Kram kram


Sötaste w


Ingen sol

Nähäpp ingen sol, bara blåsigt! Men vi har det bra ändå. Njuter av att bara vara. Äter gött och alldeles för mycket, men de är väl så det ska vara?! Köpt solbrillor åt Wilma, kanske va de det som gjorde att solen försvann! Jag som ville bli brun. Hoppas på sol imorgon då. Har knäppt lite bilder som jag försökt i omgångar att få upp men det är endast texten som kommer med. Vet inte vad problemet är.


På väg

Allt är packat. Tror jag. Har säkert glömt massa saker. T ex och publicerat förra inlägget på datorn om mitt lilla irritationsmoment tidigare idag. Men äh, lika bra det kanske. Nu är vi ju på väg och nu ska vi ha de skönt. Solen skiner:)


Fjällen dags

japp, snart drar vi iväg til fjällen. Ska försöka packa/handla ikväll och planera maten. Ser verkligen framemot att komma iväg. Hoppas nu att det blir finväder att solen tittar fram, det behöver mitt bleka ansikte känner jag.
Wilma har fått någon ny (o)vana att vakna vid 05-05:30 för att sedan vilja sova igen vid kl 8. Så ja, mina dagar börjar faktiskt lite omänskligt tidigt. Tänk att man börjar drömma om en sovmorgon, en sovmorgon till iaf 7:P
Jag måste säga att jag är oerhört tacksam för mina vänner. Är så glad att ni finns. Ni ger mig energi. Det finns vissa energitjuvar. Som man känner att efter att ha umgåts med så är med rätt slut och trött. Men ni kära vänner ger mig energi. Tack för det:) Är som sagt så gla att ni finns!
En annan sak man kan få energi ifrån är bra/roliga låtar. Har ni sett partaj?
http://www.youtube.com/watch?v=VflAjQRk2vQ&feature=related
har ni sett de här också?
http://www.youtube.com/watch?v=-TWM_fRp6bw

Kaffekopp

Har ni också kaffekoppar överallt? Jag har dom på bänkar, bord, i sovrummet och till och med på toaletten! Man vet att det är dags att ta en sökarrajd när de ekar tomt i skåpet!

Imorgon ska vi på babysång! Nu ska jag peppra mig med nässpray och halstabletter så att jag är fit for fight!

Å just ja, Wilma har hittat sina fötter. Hon tuggar och slickar på tårna och just nu är de det mest intressanta som händer för henne. Att hon fått fötter;)

Ikväll är det familjen annorlunda. Glöm inte det kära vänner!
Kram på er!


Väder

Vilket väder!!! Jag som måste ut och köpa nässpray och halstabletter, inte kul! Sen borde jag slänga in en eller två tvättar. Andra dagen i i rad Wilma har racebajsat igenom. Den här gången i sin egen säng!

Har ni något bra filmtips? Var evigheter sedan vi kollade på film. Ja förutom bion då:) så nu har vi säkerligen missat några nya bra filmer. Så ge oss lite tips.

Kram


25 år

Ja, då var man 25 år då. Nu behöver jag inte bli äldre känner jag. Här kan jag stanna. Men jag känner ändå att jag är verkligen nöjd med mitt liv. Har allt jag vill ha och de jag behöver. Klart man vill ha mer, de vill man alltid. Men varför, varför är man inte bara tacksam för det man har. Jag kan tycka att det kan vara i perioder. Ibland känner man att man verkligen ä nöjd med sitt liv och ibland kan det kännas som man saknar något. Men för det mesta känner jag mig väldigt nöjd, mer än nöjd. Jag skulle inte vilja byta liv med någon annan.

Iaf åter till min 25 års dag. Den blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag är förkyld och känner mig klen så jag ställde in kalaset idag. Får ta det en kväll den här veckan istället. För nu ska jag vila bort det här. Så vi firade hemma ensamma med god mat och lite presenter från Martin. Så i helgen åker vi till fjällen. Så skönt! Hoppas det blir bra väder:)

Igår fick jag och wilma även lite besök av Dea, å ja mamma Malin också såklart. På kvällen var vi på bio trots att jag kände mig sjuk, men tog en alvedon och stack iväg:) vi kollade på skatan gänget. Rolig film och jag och Martin skrattade nog högst i salongen så de andra blev väl galen på oss:) Wilma var hos farmor och sov hela tiden. En rolig och lättsam film som rekommenderas :) han är ju så rolig, Johan glans!

Nu sitter vi i soffan och degar. Ska se på kontoret och sedan titta på serien Happy endings. På tisdag så blir sovrummet tapetserat. Skönt!


Kram kram, imorgon vill jag vara fräsch och inte snora och nysa hela tiden!!


Snabbis

Ett snabbt inlägg innan jag somnar. Kom på en rätt rolig grej. Har ni sett er själva någon gång då ni knäppt kort på någon. Som typ ett barn. Det har jag. Man ser inte riktigt klok ut, stackars barn! Man gör allt för att de ska se glada ut! Och inte lyckas man alltid heller, vilket får än att se ännu dummare ut! Tur man inte spelar in sig själv så man för höra hur man låter också!


Min lilla tjej


Underbara väder

Vilket väder då, hur skönt som helst. En kopp kaffe, stekande sol och fågerkvitter. Blundar man nu så tror man att det är mitt i sommaren. Underbart! Wilma sover i vagnen och jag tog ut en stol och sitter mot husväggen med en kopp kaffe och tittar in i solen o iphonen såklart. Tänk va slut man har blive. Telefon hit och telefon dit. Vad gjorde man förr när inte man hade mobil?!!

Hur som helst så bakade jag inte så mycket igår som jag hade tänkt utan gjorde enbart efterrätten. De blev som vanligt en cheesecake. Eller två stycken. Men ja, de är gott och de går fort! Sen ett stort plus är ju att man kan förbereda och göra den dagen innan:) idag blir kontoret färdig tapetserat. Skönt! Ha en skön helg !


Barnvakt

Natten som var var sig likt, som det var förr. Bra alltså. Matning såklart men mestadels sovning. Såå skönt. Fast är det inte konstigt att när man väl får sova så är man nästan ännu tröttare på morgonen än de nätterna man varit vaken. Kanske tröttheten kommit efteråt, men snart är det helg å då får jag iaf ta lite sovmorgon då Martin är hemma och tar morgonpasset:)

Tog en promenad till syster för att vara barnvakt åt Ludwig. Ikväll är det jag som får barnvakt till wilma av Julia. Ska försöka passa på att baka och greja lite. Är ju en lite kalas å så. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på för nå, år sugen på att prova på nå nytt. Vi ska äta mat hos svärföräldrarna och vi ska fixa efterrätten. Ska titta runt lite och se om vi hittar nå gott och nytt att testa. Hinner ni med så får ni gärna ge förslag på någon god efterrätt.

Annars så ska jag å Martin på bio eventuellt på lördag, kvarteret skatan filmen. De är verkligen min och Martins film/program. Lite speciell humor men mycket kul! Så de skulle vara kul å få komma iväg. De är ju inte varje dag man kommer iväg bara vi två nu för tiden:) så de uppskattas när man väl kan göra det:)

Ja annars så rullar de på de mesta nu. De tapetserats hemma hos oss nu, skönt med lite nya tapeter, en aningens ljusare blir det. Ja men just ja tänkte jag skulle dela med mig av en enkel men god maträtt som vi testade här i veckan. Kassler som man skär i bitar, 3 tomater som man också skär i bitar, vitlöksklyftor så många som det behagar;), creme friache, grädde, salt och peppar och organo och sen mozarella, allt i en ungsform och in i ugnen. Till de åt vi ris och en god sallad. Ja, salladen ska ni också får receptet på. Men har de hemma. Den är supergod och man kan lätt äta den som den är, bara den!

Nä nu ska jag passa på att slappa lite innan busfröna vaknar, då blir det nog inte en lugn stund:)

Ni får lite bilder idag också. En på wilmas sköna sovställning bland annat;)


Längtan..och tvättproblem

jag längtar till att få åka utomlands. Trodde jag skulle vara lite mätt efter förra året då vi åkte bort 2 gånger. Men nej. Kände då efter sista resan att jag var mätt och tänkte att de var ju bra det eftersom att vi skulle få barn och i och med det inte kommer att kunna åka på ett tag. Men nä, nu när våren är påväg och man är så less denna kyla, snö och slask så längtar jag bort till värmen, solen och ja allt. Jag får alltid dessa känslor den här tiden på året. Tålamod vettni, de är inte min starka sida. Men jag får träna på det och vänta till den svenska sommaren. Hoppas på en bra sommar. Det här kommer bli första sommaren på våra 9 år tillsammans som vi får vara lediga ihop. Så jag ska egentligen inte klaga. Det här har jag sett framemot. Annars har vi som mest haft någon helg tillsammans på sommaren. Å då är det ju inte självklart att solen har tittat fram just den dagen. Så i år ska vi passa på och njuta av iaf 4 veckor tillsammans.

Igår bokade vi tvättstugan för första gången, har ju annars egen tvättmaskin men det är så jobbigt när allt ska hängas på tork och nu när vi bor så litet känns det som att man har kläder överallt och jämt. Vi tvättar ju några tvättar i veckan. Så igår hade vi några timmar i tvättstugan och jag passade på att tvätta så mycket som möjligt som kan torktumlas, typ sängkläder, handdukar och underkläder. Hade väl tvättat typ 6 tvättar eller nå och då inser jag att torktumlaren inte fungerar av någon anledning efter första körningen. Inte ens den tvätten var torr.. Hjälp. 6 maskiner handdukar, sängkläder och vanliga kläder ska hängas på tork. Men vart. Vi har EN torkställning. haha ja, jag och Martin skrattade tillslut och situationen kläder hängdes överrallt i vår lägenhet. På gardinstänger, stolar och dörrar. Undrar vad grannarna tänker när de ser trosor som hänger i fönstret?!! haha närå de hängde vi inte där... ja ja.. får se hur de går nästa gång om torktumlaren tänker svika oss även då. Kändes så bra att ha BARA en trappa ner till tvättstugan och i samma hus. De har vi aldrig haft de är därför vi köpte oss en egen tvättmaskin. För vi konstigt nog tvättar hela tiden. De gjorde vi förut också innan vi hade Wilma, sängkläder och handdukar går det massor av. Och de tar ju sådan stor plats också. ja, ja... ska väl gå och försöka ta ner de sakerna som fortfarande hänger om de nu har torkat...

Visst är det rätt kul och se på gamla bilder. Hittade här i datorn någon gammal bild på mig och Martin när vi var i Tunisien, det var några år sedan. Martin hade sådan där snygg kepa som var så modern då. Haha såååå fult. Tänk att det kan vara sådär med mode, just då tycker man det är supersnyggt och coolt men några år senare så skäms man nästan när man ser hur man såg ut. jaja, se själva:)

det var tider det, några kilon tynger och några färre hår på skallen sitter vi här i Alfta i en trång lägenhet med en underbar dotter och tvätt som hänger överallt. Men jag älskar ändå det här och är så tacksam för att jag fått det här. Har en underbar familj och vänner, vad gör det då med lite (läs mycket) tvätt här och där och 3 st olika tapeter i vardagsrummet och vackert mörkblåa tapeter i sovrummet:)

nu vill dottern upp ifrån sin vilostund och jag ska plocka lite innan mannen kommer hem. Ikväll kommer det lite besök till oss.

kram på er

11 Mars

Idag har Wilma sovit kanske 1 timme sammanlagt. Hur orkar hon? Såhär är det ungefärt varannan dag. Så imorgon hoppas jag på en bättre dag. Skulle gärna vilja hinna med lite småfix här hemma. Som att dammsuga och plocka lite. Det blir lätt så skitigt hemma när det är sånt här väder, man drar in så mycket grus och annat, speciellt när man har hund. Sen behöver datarummet röjas lite också, så man kan vara där. Sitter nu vid min gamla pluggdator för att det inte går att gå in datarummet.

Ska försöka ringa om tapetsering imorgon. Måste även bestämma oss riktigt om vilka tapeter vi ska ha. Känns som om vi kommer att låta tv-rummet vara. Har liksom inte sådan stor ork till att fixa rummet. De får kanske duga som det är. Vårt hus ska väl komma ut nu i vår, det har jag ju bestämt:P

Annars så har vi varit på kalas idag för min lillebror som fyller 19 år idag. Mars månad är en kalasmånad. Många i vår familj/släkt fyller år i Mars, inklusive mig själv. Så nästa söndag blir det väl kalas här hemma.

Min hjärna är inte riktigt med idag eftersom att jag har kämpat med att få min söta dotter att sova hela dagen. Det har jag iaf blivit trött av:) Så nu ska jag fortsätta läsa min bok "Bättre självförtroende".

Ha det så bra kära vänner!

Övik

Halv 8 hos mig har ju varit i Övik den här veckan. Det har gjort att man saknar Övik ännu mera. Det kan komma över än ibland att man saknar denna stad. Det var en mycket rolig tid i mitt/vårt liv. En av de bästa tiderna. Jag lärde mig mycket om mig själv som jag inte tror jag skulle lära mig om jag har bott kvar här. Hittade en vän som jag kommer ha i resten ha mitt liv. Trodde inte heller att man kunde hitta en vän som vuxen som det skulle kännas som man känt i hela sitt liv. Men det gör det. Även fast vi nu bor superlångt ifrån varandra och det skulle vara superlätt att bara glida isär efter att vi flyttat hem så växer bara vänskapen. KANON! :) Snart kommer dom och hälsar på:)

Ikväll jobbar martin sista kvällen, ska bli skönt att få ha honom hemma på kvällarna. Vi hinner ju inte ses så mycket känns det som. Men imorgon är han ledig iaf. Då kanske vi ska på badhuset innan mina flickor kommer hit. Då ska vi ha tjejmys med taco och massa skratt. Brukar bli det. Mycket skratt och prat. Annars har dagen idag varit en bra dag. Har varit till Roteberg och hälsat på tjejerna som har sportlov. Wilma körde även där med några akuta gråtminer. Den sötaste surläppen någonsin. Tror hon börjar bli blyg eller kanske bara lite mammig. Nu sitter jag hemma sedan en tid tillbaka och gumman sover efter att ha myst med mig. Wilma har börjat hitta sin röst, skriker som en katt. Hon älskar när man sjunger för henne, då skrattar hon med. Tur att det finns någon som uppskattar när man sjunger:) Hon växer så det knakar och vägde nu sist vi var till BVC 6300g. Stora tjejen. Hon börjar bli lite rund:)

Har beställt hem lite dregglisar till bruden som dregglar ner allt. Får byta dregglisar typ 2-3 gånger om dagen. Å vi som kanske har 3 st får inte detta att gå ihop. Men beställde hem 4 st på tradera. Men nu får det bli köpstopp för mig. Känns som pengarna bara rinner ur mina fingrar. Gah! Nä nu får det vara nog!!! :)


Hoppas att ni har haft en bra torsdag!

kram

Onsdag

Idag har jag hunnit med en del. Först en promenad på morgonsidan med Martin och Wilma och Walle såklart.
Wilma sov en stund på förmiddagen men vaknade då vi skulle äta lunch. Vi åt lunch tillsammans innan Martin for till jobbet. Sedan gick ja och Wilma och sov en sväng. Det behövdes. Fast jag hade fått en bra natt tidigare så var jag ändå såå trött. Jag vaknade med huvudvärk och Wilma med ett leende. Kom på att jag inte druckit något kaffe tidigare. Tog mitt pick och pack på em./kvällsidan och promenarade till mor och far. Där åt vi middag och umgicks. Nu är jag tillbaka och Wilma sover i sin säng. Wilma har kommit in en fas där hon helt plötsligt kommer på att hon inte är med mig. Hon kan sitta hos någon och helt plötsligt börjar hon stortjuta eller så kommer surläppen fram men blir glad igen då hon kommer till mig. Hörde från någon att de kan börja bli blyga vid 3 månaders ålder. någon som vet?

Nu har jag iaf köpt en ny vagn, eller ja köpt och köpt. Jag har pratat med den som har vagnen och sagt att jag ska köpa den iaf. Men den är i Norrköping. Men Svägerskan ska ta den så nu längtar jag ännu mera efter dom. haha! Det blev iaf en helsvart med både ligg och sittdel.

Nu har lillsmulan vaknat hör jag, hmm de brukar hon inte göra den här tiden.. måste nog ta henne

gamla bilder..

t

tittar igenom bilder. När man ser på dessa godingar så inser man att tiden bara springer iväg. Va de inte igår de va sådär liten?!

tröttheten fortsätter...

jag fortsätter att vara trött. Natten har varit som den tidigare. Wilma har varit vaken från 00:30 - 05:00 sen väckte jag Martin som fick ta över. Så jag fick sova ut ett litet tag. Martin jobbar kväll även den här veckan. Men de är sista veckan. Sen får jag ha honom hemma på kvällarna. Skönt. Blir lite tråkigt att inte ha han hemma på kvällarna. På dagarna går det ju ändå. Då har man ju så mycket annat planerat. Men ikväll har vi haft tur, Mathilda och Julia kom med bussen vid 13 tiden och har umgåts med oss idag/ ikväll. Wilma blir underhållen och jag får sällskap/hjälp:) vi har fikat, ätit middag och tagit en promenad. Mysigt! Sitter just nu vid gamla datorn och tittar igenom massa gamla bilder. Kära söta vad många bilder man har. Måste verkligen framkalla nu!!!

Vi har tittat på en ny/till vagn till Wilma. Försöker leta på blocket och har hittat en BRIO sing. En sån får det bli. Känns som en lämplig, lätt och liten vagn. Man kan t ex sätta på bilstolen på den. så är man ute och handlar behöver man aldrig flytta över Wilma till en annan sitt/liggdel utan hon kan få fortsätta sova vidare och vi slipper släpa bilstolen överallt. Nu ska jag bara försöka hitta den bästa/billigaste. Känner att den inte får kosta skjortan eftersom att den andra vagnen vi har köpte vi ju ny och de var dyyr! Jag är verkligen supernöjd med den men de är väldigt tung och tar mycket plats i bilen. Skulle vara skönt att ha en i bilen som inte tar sådan stor plats:) Men jag är ju den med det sämsta tålamodet och när jag har bestämt mig så vill jag ha det nu, helst nyss. Så nu vill jag ha min vagn!!! haha:)

Nu är det familjen annorlunda, så kul. Kanske man skulle haft en drös med ungar. 10-11 stycken. De vore nå dä!! haha:)

Imorgon är det babysång på schemat och sedan badhuset med Wilmas kusiner och moster. Ja, jag ska ju med jag å:) Egentligen är babysången en dum tid för det är precis mitt i Wilmas vila. Hon sover oftast mellan 9:30-12:00. Men det är ju kul för mig iaf och träffa lite mammor:)

Ja, den här bloggen har mest blivit en bebisblogg känner jag. Kanske inte är så roligt för er att bara läsa om Wilma hit och Wilma dit! Men eftersom att mina dagar består av Wilma så blir de också de jag skriver om.

Ser ni på kontoret? De gör jag i den mån jag hinner men å va rolig han är, Ove Sundberg. Alla som inte känner en Ove är en Ove själv har jag hört. Martin till mig " Klara, känner du någon Ove?!" ÖÖööö jaaa, eller gör jag de?!! haha

nu ska jag fortsätta titta på tv!

kram på er!

Trött

Trött är bara förnamnet på vad jag är nu. Wilma sov lite dåligt i natt, magen som spöka tror jag. Sen har hon knappt sovit något alls idag. Somnat i bilen men vaknat så fort den stannat lika så i vagnen. Jag fattar inte vad hon får orken ifrån, inte från mig iaf. Så nu blöder ögonen av trötthet å jag måste fixa lite innan jag kan få kasta omkull mig. Martin har flyttat sista lastet nu, å jämmen va trångt de är hos oss nu. Vi måste nog ha ett hus snart haha. Va har vi fått alla grejer ifrån?!??

Helgen har iaf rusat iväg. Vi har hunnit med en tur på isen, träffat vänner, varit på möte, badat och flyttat de sista. Nu vill jag bara sova....

Ska hänga upp en tvätt o sen snarkar nog jag gött!! Hoppas Wilma väljer att sova som som en ängel i natt!

Kram


Fel

Ibland blir det inte som man har tänkt sig...


Tre månader

Även om jag många gånger kan tvivla om att de finns en skapare så vet jag säkert att det måste finnas en. Iaf nu. För jag har fått världens finaste ängel. Vi har haft henne nu i tre månader. Vilken lycka! Jag kan inte beskriva hur glad jag är. Allt annat kan ibland kännas som skit men när jag ser Wilmas underbara leende och hennes söta kropp så smälter jag och inser att jag är världens lyckligaste och jag har allt vad jag behöver och mer där till. Tre månader går väldigt fort och mycket har hänt i hennes utveckling. Hon är superstark i ryggen och nacken. Kan vända sig från mage till rygg. Pratar för fullt och har hittat sina händer och röst. Hon skriker till och skrattar efter för att de låter:) hon vill alltid vara med och gillar att pussa på mamma, eller är de mamma som gillar att pussa på Wilma;)

Idag har Wilma på sin tre månaders dag blivit vaccinerad. Gick jättebra. Grät knappt min tuffa tjej! Lika tuff som morsan sin;) hon har haft lite feber ikväll dock, de återstår hur natten blir. Hoppas att febern sjunker och försvinner. Martin jobbar kväll och mamma for hit en liten sväng så jag kunde få träna en timme. Kändes skönt:) önskar jag kunde säga nu ska fläsket bort. Men ja, nä inte än;) haha jag får väl bada i vassen, men vad gör det. De gjorde jag väl i somras också och de gick kanon dä!! Tur att Martin gillar mig ändå trots fläsket och Wilma är väl bara glad att de finns nå å gosa ner sig i:)

Hoppas ni har haft en bra dag! Imorn väntar förmodligen badhuset för oss! Hoppas gumman är frisk!


RSS 2.0