Klättring

Jag kanske tjatar hål i huvudet på er med alla bilder på Wilma. Men jag kan inte hålla mig... Sorry!


Tröttonsdag

Ikväll har vi varit på kalas hos Martins farmor som fyllde 79 år. Efter det var de tänkt att vi skulle på bio, James Bond. Men jag var/är så sjukt trött så jag och Wilma åkte hem istället. Får väl höra av Martin hur bra eller dålig den var. Den kommer väl på film snart iaf så då kan jag kolla på den.

Nu har jag jobbat färdigt för den här veckan. Skönt. Borde stoppa in en gratäng i ugnen så vi har lunch till imorgon. Men orken tryter! Jag gör den imorgon;)

Ulrika, här är soffan. Dålig bild men du kanske ser ändå. Man får välja färg, vilken sorts kuddar och stl etc. Från Mio.

Ha de bra. Nu kastar jag in handduken!


Jul jul jul

Snart är den här. Nu när snön kom så gick det inte att undgå att julfeelingen kom. Vi fick se vår gård täckas av ett tjockt lager snö. Underbart fint. Men de måste upp lite adventsljus på granarna runt omkring så vi ser nå. Är så sjukt mörkt! Vi hade ju också sådan tur att våran snälla granne kom med traktorn och plogade bort snön. Så vi slapp skotta <3 vilket gjorde att man njöt ännu mera av snön. Visst de var svårt att ta sig hem för att plogbilen inte hade hunnit ploga och snön vräkte ner. Men jag kom ju hem iaf:) jag har jobbat nu två dagar i rad och ska jobba fm imorgon. Känns lite ovant. Men de går bra. Tycker jag, får se vad de andra tycker;) men saknar Wilma så mycket på dagarna. Vi är ju inte vana att vara ifrån varandra så mycket. Men de går med all säkerhet bra för henne och kanske till och med bättre för henne! De är nog värst för mig.

På fredag ska jag nämligen också vara borta. Åker på spa i helgen. Ska bli väldigt skönt att få lyxa till sig lite. Kan ju behövas. Martin får hålla ställningarna hemma.

Måste även börja fundera på lite födelsedagspresenter till lilla fröken som snart blir 1 år! Tänk va tiden går fort. En pulka skulle hon haft. Upptäckte jag nu då snön kom! Så de får det nog bli iaf:)

Nu måste jag sova om jag ska fixa morgondagen. Vet ju att x antal toabesök också ska räknas in i natt. Suck vad drygt detta är!!!

Go natt kära vänner! Sköt om er och varandra!


Tisdag

Dagarna går. Idag har jag och Wilma varit på johannesgården och busat. Ja eller hon har busat och jag har druckit kaffe. Som det ska vara med andra ord. Alltid trevligt där!

Tv-rummet håller på spacklas nu för fullt! Längtar så sjukt mycket tills det är färdigt!! Vi väntar på att elektrikern ska komma och fixa hallen så att vi kan göra den klar också.

Lillhjärtat sparkar på och har sig nu om kvällarna! Mysigt! Fogarna börjar kännas:/ hoppas det inte blir värre!!

Kram


Lite bilder


Lite bilder


Lördag

Lördagskväll och vi sitter degade framför tv:n. Mätta efter taco och godis. Wilma sover sedan kl 18. Hon har varit supertrött nu i två dagar, lagt sig tidigt och ändå sovit länge. Tror hon börjar bli sjuk.

Gårdagen spenderades hos Anna. Jag hade med mig grabbarna grus eftersom Frida hade föräldrarutbildning och Andreas jagade. Där lektes det för fulla muggar så både jag och Anna var helt slut. Idag har Anna och brudarna kommit på besök samt mina föräldrar. Annars har de varit en slölördag. Imorgon måste jag ta tag i lite saker. En grind ska hämtas bland annat samt ett kalas ska hinnas med för lilla lydia som blir hela 6 år. Kommer så väl ihåg när hon föddes. Vilken lycka det var, jag hade blivit moster för första gången. Till en vacker liten prinsessa! Japp, för 6 år sedan fast jag tycker att de var igår. Tiden går fort!!

Jag växer i takt med lilla miraklet i magen växer. Är i v 22 nu och det rör och har sig i magen. Känner av fogarna redan nu. När jag väntade Wilma kände jag av det lite granna veckan innan hon kom. Men nu känns de redan nu!!!! Drygt! Tiden går ju fort så det fungerar ju. Står inte på förrän man ligger där och är uppfylld av den där magiska känslan när man ser underverket. Kan man få nog av den känslan? Man skulle vilja spara den i en burk och ta fram den ibland. En blandning av trötthet, tacksamhet och glädje!

Ja, surrigt inlägg. Tröttheten är enorm nu förtiden. Sjukt jobbigt!! Jag är nog den tråkigaste människan just nu!

Goo natt!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/770028/images/2012/pic_5083e11ce087c322c7da4348.jpg" class="image">


Snögubbar

Japp imorse var vi ut och gjorde snögubbar. Wilma tjatade och tillslut gav vi med oss. Nä, men snart så går det att göra gubbar! Nu har iaf första snön kommit och nästan försvunnit. Tänk vad jag älskar denna årstid!! Och det känns speciellt skönt nu när vi bor här. Tänk vad vi trivs bra. Det här huset vill vi aldrig flytta ifrån!

Har beställt soffa idag från Mio. Får bara hoppas att den kommer då den ska!! Helst lite tidigare ändå. Men de gör den väl inte! Men man kan ju hoppas! Det blev en friday:) nu ser vi bara framemot att tv-rummet blir färdigt och elen i trappan blir färdigt! Vi har även bokat snickare i januari för att göra toaletten på övervåningen. Så hoppas vi att den blir färdig innan lillskrutt kommer. Tänk vad vi längtar! Han/hon sparkar och sparkar! Känner mig så rik, det var de första jag tänkte på när vi var på ul. Inga pengar i världen kan få mig att känna mig såhär rik och lycklig som när jag får se min familj. Mina fina barn!

Wilma sover och jag borde få någonting gjort här. Hmm ska försöka göra ett handtag kanske! Men är så seg!

Kram på er!


Wilma


Småsyskon och kalas

Igår fyllde Martin år 27 år. Kära min värld, vart tar tiden vägen. Det firade vi med att åka och kolla på lillkorven i magen. Så häftigt att se och såå härligt! Man blir så glad varje gång! Ett litet hjärta, ett litet liv! Underbart!

När vi ändå var där gick vi på Ikea och lite andra affärer. Hittade lite kläder och ett par skor sen några grejer till lekrummet. När man kom hem var man bra slut. Vi beställde pizza och jag däckade på en gång typ medan gammelgubben min byggde ihop barnköket och hyllan! Så nu alla barn äre bara komma å leka!;)

Idag ska vi fixa lite kalas för gubben. Kalas och kalas. Men lite käk och tårta är han väl värd;)

Nu har jag en härlig bajsblöja att ta tag i. Gubben är slut och behövde sovmorgon, så de är väl bara å ta tag i den här dagen då med matlagning och tårta fix;) jobbigt att bli gammal tror jag. Tur att jag är ung och fräsch!


Älgjakt och afternoon Tea

Japp, imorgon drar älgjakten igång. Jag hoppas kunna delta nästa år. Har nämligen anmält mig till jägarexamen nu. Ska bli kul att äntligen göra det, som jag har längtat! Förut har jag alltid tänkt att jag ska ha en jakthund också men jag känner mig så osäker på det nu då det kryllar om vargar här!! Usch vad man hatar dessa djur, känns inte som att jag vågar skaffa mig en jakthund som man blir förtjust i och som sen riskeras att bli uppäten av sketna vargar! Men vi får se. En början är ju att ta jägarexamen iaf! Får se hur det går:)

Idag ska jag och några andra tjejer åka iväg på afternoon Tea i voxna herrgård. Ska bli så kul och trevligt! Längtar. Men är så trött nu så jag måste vila mig först lite:) Wilma vaknade 5:30 och jag hade (synd) nog lovat Martin att han skulle få sovmorgon idag. Men inte trodde jag att hon skulle vakna då!! Men hon somnade om snabbt på mig, men hmm de gjorde ju inte jag direkt. Små slumra lite men man låg ju inte direkt i en skön position och så vågar man inte röra sig så att hon vaknar! Haha men ska vila lite nu innan det är dags för lite dusch!

Här hemma rullar det på. Vi har köpt tapeter till hallen och färg/olja till trappan också. Nu väntar vi på elektrikern som kommer till veckan.. Hoppas jag..

På fredag åker vi iväg till Gävle för att kolla på soffa och lite annat smått och gott. Men också på våran nästa familjemedlem:)

Kram


10 månader

För exakt tio månader sedan blev vi stolta och trötta föräldrar till världens underbaraste tjej! Man bara låg och kolla på den vackra bebisen som man hade i famnen. Hon var så lugn och fin! Det var början på den resa vi är i gång på nu. Livet är underbart trots att tröttheten infinner sig allt oftare. Men vad var livet innan liksom?!

Wilma njuter av livet till fullo. Varje vaken minut går till att upptäcka något nytt och testa allt. Hon älskar att bada, klättra och bråka. Går allt mera nu. Det måste man ju kunna när man ska bli storasyster:)

Just nu är målaren här och gör det sista på matsalen. Wilma sover och jag ligger och slappar lite. Trappan ska slipas en sista gång ikväll. Sen ska den oljas in! Såå skönt. Ska kolla på lite tapeter ikväll som vi ska ha i hallen. Känner mig så glad över vårt hus. Är riktigt nöjd och det känns så värt tiden vi fick vänta. Vi har kollat på många hus men alltid hittat något fel. Man har blivit tokig på sig själv för att man varit så kräsen. Men nu ser man hur bra det har varit. Annars har vi inte haft det här huset och med stor säkerhet inte varit såhär nöjd heller!

Nu ska jag gå ner och vara lite social med Lennart:)

Kram


RSS 2.0