Myspys

Mina nya byxor har kommit. Supersköna mysbyxor från me&I. Barnen sover och jag går runt i mina sköna byxor och myspyser lite.

Martin har köpt virke och ska snickra lite på Augusts rum. Längtar tills väggen är uppe och vi ska tapetsera och måla. Hoppas att hallen blir bra eller ja, August rum också såklart. Man är lite nervös för hur de ska bli med en till vägg. Spännande, spännande.

Nu längtar vi till helgen. Snickeri och ev skogsutflykt beroende på väder och tid.

Kram på er!


samma vinkel

 
 
Före:
 
Ja ett kort före och efter som jag hittade på datorn.. Kanske inte världens bästa men de var iaf från samma vinkel. 

Fullrulle

Här hemma är de fullrulle. Nästan som man inte hänger med själv i svängarna. Idag har de bakats matpaj och kakor. Saft skulle göras. Mitt i saftdoningen kommer jag på att jag har en BVC tid om ca 30 min. Wilma sitter på pottan och har kissat. Kissat tömmer hon gladeligen ut på henne och August. Så in i duschen med båda och lämna saftfixet och in i bilen till BVC. August växer och mår bra. En stark liten kille som doktorn sa. Å ja, jag håller med. Nu är de nära. Han har lyckats tagit något kryptag fram men mestadels går de runt, runt och bakåt.

Nu ligger jag däckad i soffan å har kollat på SH. Har en tvätt som måste hängas upp! Buhuu skulle haft en hjälpreda. Kanske kan ta Gunillas, som hon slängde ut?! Här finns de mat i kylskåpet och de är valfri klädsel!

Medan hon kommer hit får jag väl ta tag i den där tvätten själv. Sen måste jag sooova! Gäsp och go natt!


iPhone nörd

Ja, telefonen jag beställde är tillbaka skickad. Jag vill ha kvar min iPhone. Mes. Jag vet, men den är bra.

Jag & Martin satt och prata nyss och kom in på telefoner. Jag "tänk när vi träffades hade ju jag en sån där "najkon" Martin "najkon?!" Ja eller nickon kanske man sa säger jag tillbaka. Hmm. Eller så var de en Nokia!! Har man blivit gammal eller ?!?


Höst

Igår kom ett gäng brudar och några barn. Martin och våra barn flög fältet. Jag hade klädparty. Köpte bland annat byxor till mig och lite kläder till August! När siste kvinna begav sig var de kolmörkt ute. När hände detta?! Hösten är här. Vi tände ljus och jamlade ett tag (läs jag jamlade, Martin sov). Ett annat tecken på att hösten är här är ju Ikea & mio katalogen. Så mycket snyggt!

Nu väntar jag hem Martin. Ska skjutsa iväg honom för att han ska springa. Han ska springa ett lopp på söndag på 1,6 mil på asfalt. Så nu ska de tränas asfalt;) sen åker jag å barnen på erikshjälpen. Får se om vi hittar nå. Wilma lär väl somna i bilen eftersom hon hoppat över middagssovningen. De där är en busunge det!!! Min pilatesboll ligger på andra sidan vägen i fårhagen!

Försöker ragga gåsällskap ikväll. Jag är så trött så om jag ska komma ut måste jag bestämma med någon annan. Annars bangar jag! ;)

Vi filurar även på hallen uppe. Hur vi ska göra den på bästa sätt. Vi tror att vi ska sätta upp en vägg där gamla köket var och ge August ett rum. Ska om tid finns någon gång lägga upp lite för och efter bilder på de som vi har gjort.

Nä nu måste jag börja med dagens middag om jag ska ro den här dagen iland!

Kram


Yes, jag är bäst!

Ja lite bäst tycker jag att ja är! Uppskjutningen för småvilt är nu fixat! Så gött! Å så kul. Nu är de högvilt kvar bara. Men skjutningen är så mycket roligare än vad jag trodde. Å jag trodde de skulle vara roligt;)

Idag eller ikväll har jag också varit och färgat håret hos bästa Olivia. Så skönt att få fixa till sig lite:) Nu behövs det egentligen städas lite för imorgon kommer det hit folk på klädparty. Jag ska, snart! Väntar in Martin som är ute och springer.

Ding ding ding


Aug. 12, 2013


Hur högt?

Hur högt upp kan ni dra era strumpbyxor?


måndag

idag har vi haft en skön dag. Jag har tagit en pw på fm och Martin sprang. Sen har vi åkt och handlat. så skönt att börja få ordning på lite rutiner igen. till veckan börjar Martin och jobba och hösten börjar på riktigt.

kaffe bryggan fungerar utmärkt. Så gott kaffe så :) min mobil var ju också krånglig så nu har jag en ny. ingen ipone längre. har faktiskt lite separationsångest. vi får väl se hur den här telefonen fungerar!!

kramKaffe kaffe kaffe

Har länge tyckt att vårt kaffe smakat beskt och äckligt. Jag har gjort rent och bytt kaffesort. Trott att de berott på att jag varit gravid. Men Näe. Nu har jag beställt en ny! En moccamaster. De sägs att den är grym och brygger bästa kaffet! Upp till bevis. Bara för de så tyckte jag kaffet smakade helt ok idag?! Jaja, den där bryggan hade några år på nacken. Typ 8-9 år! Då är de väl ändå dags att byta va?:)

Idag skulle vi ha en lugn dag, inget flängande. Barnen, speciellt Wilma behöver ha lite lugn och ro. Har varit så mycket nu ett tag. Men ja, lugnt vet jag inte om de vart. Men hemma har vi varit iaf. Vi har städat, möblerat om, bytt säng till August och till oss! Bort med den gamla sängen och en ny sänggavel håller på att fixas av en gammaldörr!! Tror de blir bra faktiskt. Ni ska få se då de blir riktigt klart! Vi får väl se hur August sover inatt också i sin nya säng!:)


Semester

Ja, vilken sommar! Helt kanon, vilket väder de har varit. Nästan, bara nästan att man blivit mätt på sol och bad. Mätt är jag iaf på att packa fika korgen. De har varit så många fina sol och bad dagar. Nu kan man med lite mer lätthet välkomna hösten. Även om den inte behöver komma än. Men snart. Men barnen är trötta, man märker att värmen tröttar ut. Nu sover båda och kl är 18!!! Skönt å! Mindre skönt imorgon bitti kanske;)

De är mörkt om kvällarna och man får tända utebelysningen och i fönsterna. Lite mysigt är de ju!:)

Barnen växer. Kanske August mest. Eller de är han man ser störst förändring på kanske. Han är nu 5 månader. Han sitter vänder på sig från både mage och rygg. Skrattar och flinar för jämnan. Far runt i gåstolen och titta och drar i allt. Älskar när storasyster leker med honom. Wilma börjar mer och mer uppskatta sin lillebror. Tycker att han är rätt rolig ändå;) även om hon vill ha alla grejer för sig själv kan hon dela med sig ibland iaf.

Jag & Martin håller på tränar för att skjuta upp för småvilt. Vi tränar lerduveskytte för fulla muggar! Mycket mycket roligt! Min arm kanske inte håller med, den är blå och fin:) Mamma tyckte jag skulle ha skydd, hockeyskydd. Undra va de skulle tycka om de;)

Ja, sommaren har som sagt varit mycket bra, över förväntan!! Vi har inte gjort så mycket utflykter utan mest vart på stranden och hemma. Men varit på en tur till Värmland och någon shoppingtur samt till en fäbodvall och kollat på djur.

Jag måste iväg och fixa badshorts till August inför kommande badhussäsong! De bygger ju om nu och de ska bli spännande och se hur de blir! August älskar iaf att bada, han plaskar på och skvätter vatten för fullt!


Nu ska jag vika lite tvätt! Mindre kul!


RSS 2.0