Jobbintervju

Ja, då har jag varit iväg på jobbintervju. Två stycken till och med. Ett av jobben vill jag verkligen ha! Så vi håller tummarna.

Idag är en sån där dag då man vill att de ska bli kväll. Nu sover iaf mina busfrön så jag har fått vila mina ögon en stund också. Det behövdes kan jag säga. Funderar på att hämta en soffa idag. Eller om jag skickar Martin på det som är en aning mera van att köra med släp. Har ändrat om lite på övervåningen och skulle vilja ha en liten 2-3 sits där uppe. Vi får se hur det blir.

Annars så kommer våra små kycklingar till helgen tror jag. Annars i början på nästa vecka! Spännande! Undrar hur Wilma kommer reagera på de små pipande fåglar:)

August börjar bli en stor pojke, han trivs inte alls liggande i babygymet. Han vill sitta/stå och vara med. Han strävar hela tiden på att försöka sätta sig upp. Har vänt på sig men som sagt att ligga ner är inte hans grej. Han ska vara med, titta när storasyster leker. Wilma vill mer än gärna pussa, krama och sätta sig i knä på lillebror. Ibland tycker hon att han ska ta emot en bok eller två som kastas mot honom. Hon har även kommit på de här med att tömma ut glas. Hon ska bara HA ett glas inte pipmugg/flaska och visst hon dricker bra. Men så fort hon druckit klart åker resten på golvet. När man torkat upp typ sådär 5-10 gånger så är de inte såå kul längre!


Ett tag sen..

Nu var det ett tag sen jag bloggade här. Tiden räcker inte till, alltid! Men lite saker har hänt här hos oss, vi har bland annat fått tagit bort vår älskade lilla Walter. Han har varit sjuk ganska länge och i julas fick han epilepsi, han fick medicin för det. Men fick en kramp ändå efter det och då bestämde vi att han skulle få somna in och springa vidare i hundhimlen! Tråkigt och jobbigt beslut, men ett måste.

Annars flyter det på här hemma. Vi har dragit bort en ful plastmatta uppe i hallen och tagit fram trägolvet. Det ska fixas färdigt något tag. Med vitsåpa tror vi. Men de är ju lite saker som ska fixas före det, typ flytta en vägg. Och ja, det är ju inte bara och det kostar lite pengar. Så vi får väl se när miljonen ramlar in.

Nu sitter jag i soffan och dricker kaffe. Lilleman har somnat om och Wilma har inte vaknat! Skönt med tystnaden och endast fågelljuden som sällis:)

Igår var jag och gjorde pedikyr, en timmes egotid, de va grejer det!!

Hoppas ni får en skön dag!


Spööööö

Nu känner man lite sommarfeeling. Iaf idag. De har varit superskönt ute. Man märker att Wilma har Larsson genen i sig. Bar överkropp och barfota! Av med allt! Vi har pyglat lite här hemma, ätit middag ute. Sen har vi varit och grattat min mamma på kvällskvisten. Där var några av mina syskon med familjer också. Trevligt att ses! När vi kom hem tog vi en kvällspromenad med förhoppning att Wilma kanske skulle somna. Så vi klädde på henne nattlinne. Men phööö, hon var minsann vaken hela promenade. Tjoade och spexade. Kallas kanske även ADHD?! Så hon kom inte i säng förrän alldeles för sent;)

Nu vill jag måla klart ute möblerna och städa färdigt altanen så de känns lite mysigt att sitta där. Skulle behöva komma iväg till rusta också. Äre någon som ska dit kan ni väl höra av er:))

Lilla August växer och följer stora syster spår. Han har redan vänt på sig. Från mage till rygg. Här går det undan. Lite föööör fort. Är mer och mer vaken. Han känns mycket starkare i rygg och nacke. Flinar när man pratar med honom. Magen är fortfarande lite krånglig. Men mycket bättre!

Nu drygar Martin sig. Måste spöa han!'


första maj

Wilma & Martin är fortfarande ute och bygger just nu på hönsgården. Wilma har bara varit inne en iten stund idag för att äta mat, annars har hon varit ute hela dagen. Jag och August har varit inne lite mera. blåser ju lite kallt. Vi började dagen tidigt, som för alla andra småbarnsfamiljer antar jag. vi började med att gå till kygel, martin sprang en runda och vi lekte lite där under tiden han sprang. Farmor & Farfar mötte upp oss där. Wilma följde med dom hem och åt lunch medan vi gick hem. Sen har vi grejat på lite här hemma. Med att bland annat bygga på en hönsgård. Nu ska vi bara se till att få hit lite höns:) Någon som vet vart?! Hör av er! 
 
Åh nu hör jag sången "lyckliga gatan", de påminner mig om min tid på sunnangården. Där brummade vissa låtar på stereon, bland annat den här. (Länge sen man hörde ordet stereo, stavas det äns så:)) de var tider det, då var man 18 år och nu sitter man här å är 26. vad tiden går fort, tyckte det var nyss.  Vad mycket som skett sedan dess. 
 
Nu ska jag  & lilleman ta ett bad. Hoppas ni hade en bra gårdag och en skön dag idag. Kram på er! 

RSS 2.0