de bästa jag har

 
 
 

Trevlig dag

Efter att ha skjutsat iväg Wilma på dagis for jag och August iväg till långhed för att hälsa på gänget där. Vi fika, lunchade och tog en promenad. Träffade lite "mostrar" som var där och höststädade. Fick även höra några roliga historier om farmor som jag aldrig vetat om. Roligt med pratglada människor! Finns något slags lugn där i Nygårds!  

Titta vad jag hittade på vinden! Snygg va!? 

Kram å hoppas ni har en trevlig vecka! 

Naturen är jätteskönt..

På väg hem, alldeles när hos titta denna älgko och hennes kalv fram. Lite nyfiket kollade det på oss. Mysigt! 

Idag har jag varit på synundersökning och tagit med mig provbågar. Skitsvårt. Fanns inga som va 100. Kul å köpa bågar när ingen känns BÄST! 

Go natt! 


Morgonstund har guld i mun
God morgon! 

Vi är uppe med tuppen i denna familj. Fördelen med det är ju att man får lite gjort iaf. Sen är de väl inte så mycket mer fördelar, haha! Wilma fick ju sin nya säng igår och de har väl gått sådär. Först att somna in, sen ramla vi ut och sen på morgonkvisten låg vi visst 4 st i vår säng. Trångt men lite mysigt å! Men vaknar en, vaknar ju alla! Å har man en man som inte trycker av väckarklockan på en gång och gärna låter den ringa både 2 å 3 gånger så vaknar ju barnen garanterat!  Så vårt morgon humör är inte på topp! 

Men hur som helst. Nu är vi vaken iaf. Eller ja barnen har jag lagt. Å jag ska ta tag i nyttigheter. Städning och om jag hinner lite målning! 


Kram 

Effektiv

En sak man fått lära sig då man fått barn är att vara effektiv och lära sig gena😜 igår var ju jag iväg på Ikea. Köpte en ny säng till Wilma. Ska bli kul å se vad hon säger och hur hon kommer att sova. Hann även med någon julklapp och födelsedagspresent. Wilma sov ju borta i natt så vi hade bara  August hemma så vi satt och drack glögg och slog in lite julklappar medan August lekte runt. Å idag har vi slipat klart i August rum och målat fönster. 

Sen är de ju farsdag idag! Grattis alla pappor! Speciellt grattis till min pappa,svärfar och till den bästa pappan, pappan till våra barn❤️ Världens bästa pappa! Vi ska iväg och äta hos mina föräldrar och hämta hem Wilma. Sen ska Martin få bli lite uppvaktad av sina barn 😄 

Kram på er! 

Det ordnar sig med det...

Vi har kollar lite på Pettson och Findus här hemma och Pettson som Pettson säger inför vardags problemen är "de ordnar sig med det ska du se". Lite mera så behöver jag se på vissa saker, de ordnar sig ju faktiskt för de mesta å gör de inte det så får man ta i det sen! 

Nu är det iaf helg och jag är ledig och Wilma ska sova borta. Hon ska på "läger", kusinläger hos mormor och morfar. De ska vara ute i skogen och grilla och blinka med ficklampor. Låter som de kommer få de mysigt. Jag och En vän ska åka till Ikea. Lite födelsedagspresenter ska inhandlas till Wilma som blir 2 år om 2 veckor typ! Ska väl försöka fixa någon julklapp också så att man inte har allt kvar! 

Vi är iaf fri från magsjuka nu😄 nu är vi bara förkylda. Men de är en bagatell jämfört med magsjuka. 

Med hönsen går det bra, de är fortfarande rädda för oss. Men har iaf kommit fram å ätit ur skålar som vi haft med oss. Framsteg! Inga ägg än så länge! 

Ha en skön helg!  


En bild på ungtuppen också. 4 månaderna. De märks att han är en ungtupp. Skrajast av dem alla. Och hönorna styr med han 😆
I

Hulda


En bild på en av våra hönor som flyttat in på gården. 

Magsjuka

Helgen blev inte alls som planerad! Vi har haft vakna nätter där vi fått sprungit och torkat spya, tvättat och duschat ungar samt hunnit med att kräkas en heeeel del själva ! Mindre mysigt kan jag säga! Vi trodde att ungarna var friska på söndagen och fick hjälp av snälla svägerska med sambo som tog ungarna så vi fick sova. Men Wilma var tydligen inte färdig för på natten var de dags igen! Phu! Nog om detta! Men håll med om att de är lite synd om oss. Nu har vi sanerat hela hemmet och hoppas att de är borta. Ja, nu väntar vi de 48 timmarna innan vi kan träffa folk eller jobba.  Man känner att man lever kan jag säga! 

Ja, en annan grej är ju att de har flyttat in lite pullor till oss😄 tre höns och en tupp. Ni ska få se bilder sen! Wilma satte sig vant där i halmen och försökte mata dom. Men de va lite fundersamma vart de hade hamnat och ville inte gå å hälsa på Wilma. Blir nog bättre med tiden. Får se hur de kommer att trivas hos oss! 


En bild på sjuklingen Wilma mellan dalarna😁😷

RSS 2.0