Lördag

Ja i torsdags var jag på målarkursen. Jättekul verkligen. Jag blev färdig med min oljemålning. Jag kanske inte är hundra nöjd men känns okey. Jag har också börjat på en annan tavla. Känns sååå roligt och ja har fått lite inspiration. De behövdes. Så nu har jag kommit igång.

igår hade jag hand om ungdomsamligen och det kom massor av folk väldigt roligt. Jag hade fixat lite dobidoolekar så det var roligt. Så bakade vi pizza och hade lite dipp och grönsaker. Mysigt och roligt. Men nu är jag trött. Martin är på bandy och jag har målat men tagit en pause och ligger här och bloggar lite istället.

I kväll har jag ingen aning om vad jag ska göra eller äta. Vi har helt kommit av oss i matlista och veckohandling. Så vi får väl se om de blir havregrynsgröt ikväll eller om vi kommer på nå:P



Den här håller jag på med nu! tror det kommer bli ganska bra:)



Den här var det som jag gjorde. De var väldigt svårt att knäppa. Svårt med ljuset och så...


Kram till er!

Nervös

Ja idag har jag jobbat och blivit bjuden på en fika bufé utan dess like! Det var våra studenters sista dag idag så de hade bakat HUR mkt som helst av olika sorter, så ja de blev fika idag med. Snart kommer jag sjunga "ingen kan stoppa mig när jag bara rullar fram..." Men gott va de.

Jag förstår att ni inte har kunnat sova i natt och legat och vridit er i sängen. Ja för att ni undrat vad jag bjöd på igår:) Jag gjorde det väldigt enkelt för mig själv. Jag bjöd på glass, maränger choklad och kola sås och så värmde jag hallon. Väldigt enkelt och supergott juh.

Idag ska jag göra en grej som jag är lite nervös för.. vet inte vad jag kastat mig in i. Varför är ja såå här börjar jag undra. Ja ja, jag kommer överleva. Jag ska iaf till Björn skeppstedt idag och gå på målarkurs. Få lite coaching. Känns lite sådär faktiskt. Jag målar ju bara för roligt. och nu har jag inte målat på typ två månader. Men ja ska ta med mig min påbörjade tavla som jag vill avsluta och kanske få lite hjälp med den. Sen vill ja börja på en ny men ja behöver lite stöttning känner jag. Men det är nervöst att visa sin målning för någon och speciellt när de är såå duktig och så ska han komma med åsikter om de jag har gjort.. VAd har jag gett mig in på!! hahah de blir säkert bra. Jag vill ju bli bättre på att måla!

Nu kämpar martin med maten, det bjuds på våfflor. Vi har typ tomt i vårt kylskåp och inte orkar åka och handla. Ja imorn är det väl ett måste.

Kram

Tisdag och snart helg eller?!

Ja snart äre helg tänker jag. Är jag optimistisk eller dum?! Jag vet inte, men det är en skön känsla iaf, de vet jag. Snart är det helg:)

Idag har jag jobbat på kommun. Efter jag kommit hem från jobbet lagade jag mat, färskpasta med ála klaras sås. Min sås gör jag såhär: Tar färska tomater (jag gillar körsbärstomater bäst) delar på dem lite sådär så man har halvstora bitar. Lägger dem i en het kastrull med olivolja i. Jag tar en vitlöksklyfta, och slänger i lite salt, peppar, vitlöksblandningskrydda som jag har och lite cyennepeppar och lite vatten. Låter det koka så att tomaterna kokar sönder. Då kan man om man vill sila bort skalet om man inte skurit bort de tidigare eller gör man som jag skiter i det. Lägger i en klick creme fraisch och lite grädde. sedan är det färdigt. Super enkelt och jättegott enligt mig:)

Nu ligger jag och kollar på lite möbler. Funderar på en bokhylla. Skulle vilja ha en stor och grov bokhylla med många fack så att många böcker kan få plats. va tror ni om det? Sen hörde jag att vitrinskåp är sååå ute, va? är det? Har ni hört nå om det? Och förresten så kan man ju skaffa vitrinskåp ändå. Jag har alltid gillat det.

Snart ska jag ta med mig walter och knalla över till Maria och titta på halv 8 hos mig. Men det blir nog en tidig kväll för mig. Är lite halvt seg och trött idag. Imorgon kommer det lite flickor hem till mig på fika och umgänge. Ska bli roligt. Undra vad jag ska baka. några förslag? De kommer kl 18 och jag slutar 16,30 så det får inte ta allt för lång tid. De är viktigt.. så förslag önskas av er:)


Hoppas ni har det bra!

kram

Kanske jag ska göra cup cakes.. de här är ifrån Martins kalas:)





måste bara få lägga upp en bild då jag stöpte ljus innan jul.. det kommer jag göra flera gånger!


andra försöket

Nu försöker jag en gång till att blogga. Efter jag skrivit en låångt inlägg eller ja långt och långt.. men tillräckligt för att bli irriterad på att allt försvann!!

Anadas och räkna till 3 1....2....3..

så, idag har jag först tagit en promenad med Maria och hennes Freja. Är skönt att ta en förmiddagspromenad sådär. Efter promenaden så hade jag en telefondate med Bella och en stor kopp kaffe. Vi snackade tills jag skulle iväg och jobba. Ja idag jobbade jag efter en veckas sjukdom. Kändes väldigt skönt att komma tillbaka. Jag har världens bästa arbetskamrater. Kommer kännas jättetråkigt att inte jobba med dem längre. Jag har helt enkelt de bästa arbetskamraterna;)

Hann precis sluta på jobbet då underbara victoria ringde, blev såå glad. Saknar denna donna så mycket. Kändes så kul att få prata lite.  Efter det tog jag och martin en liten kisspromenad med walter.

Nu ligger ja här mätt och belåten efter martins middag eller ja belåten.. nog är jag lite sugen på nå gott alltid. Så de är som de ska och de blir som det blir.. bulle och en kopp kaffe:)
Snart börjar halv 8 hos mig och sen annorlunda familj, så nu ska ja fixa lite mys, tända lite ljus så man kan få varva ner.. ja jag kanske ska leta fram en ny bok nu också eftersom att jag läst färdigt min.

Hoppas ni får en trevlig måndag kväll! puss

Lite bilder från i höstas då Bella o Alex var här:)





Bella försvann när hon letade och letade... men vad letade hon??



Jo kantareller och de hittade hon:)

Söndag kväll

Idag har jag tvättat och städat lite..behövdes verkligen!! Sen kom Maria på lite fika, trevligt som alltid:) sen pratade jag en sväng med min underbara vän Bella. Saknar denna dam oerhört mycket. Hon har ju varit i min vardag i princip varje dag. Men snart kommer dom på besök, och behöver jag säga att jag längtar?!? Iaf så kom Martin hem utan fisk och ett blänke fattigare. Men nu har vi en supertrött hund som snarkar bredvid mig i soffan här. Martin var lite sugen på nå gott så efter maten gjorde jag en ananaspaj. Så nu är jag supermätt. Har fikat för ett helt år idag. Behöver komma ut och röra på mig. Ska ta med mig Martin och gå en liten kisspromenad med Walter efter solsidan. De måste ju ses!! Ha en fortsatt trevlig söndag kväll:) Kramar till er

Söndag

God morgon allesammans!! Martin sticker och fiskar, tar med sig Walter så han får komma ut lite! Själv tänkte jag tvätta lite och kanske baka nå mumsigt:) får se vad det blir. Sen ska jag bara ta det lugnt och slappa lite, kan vara skönt de med. Igår var det melodifestivalen och ja ingen låt var väl sådär kanon bra. Jag gillade sara vargas låt faktiskt, ett plus:) sen kollade jag och Martin på inception, har haft den hemma men aldrig kollat på den. Har tyckt att den varit för lång och då har det inte blivit av. Men ja den var bra men kanske lite för bra att den inte blev sådär jättebra för mig. Tyckte att de var lite för mycket tänka. Man måste nog se den igen för att kunna tycka om den mer och fatta allt. Men ja den var ju bra altså..vilket surr. Vad tyckte ni om den , ni som sett den? Kram

Får ej in någon bild,why?

Varför går det inte att få in en bild. Jag skulle tycka att de va ganska bra och kunna lägga in en bild direkt ifrån telefon. Men får Försöka ett tag till. Jag kan iaf blogga ifrån den nu. Idag kanske det blir en tripp till e-hjälpen. Hoppas man hittar något roligt fynd. Fast egentligen är jag inte riktigt på nå shopping humör! Men jag kanske blir?!? Jag som ska spara pengar. Gah!?

Testning

Nu tänkte jag se om det går att blogga från min mobil. Jag tror att jag lyckas:) kanske de går att ladda upp en bild också eller överkvalificerar jag då?!:)

bilderna..

Nu lägger jag upp lite bilder:)

Hissgardin i datarummet.



en bild på mitt nya köksbord. Sen får man ju se mitt ljus som jag har gjort också. De i kaffekoppen:)



Här är en av lampskärmarna jag pratade om Bella.

iphone träsket

Igår införskaffade jag ett matbord, ett runt. Äntligen. Ett svartmålat runtbord. Ja tänkte att jag skulle måla om det vitt. Men nu känner jag att jag kanske inte ska det. De är faktiskt ganska snyggt med den svart färgen. Den får vara kvar ett tag till så jag får fundera ett tag till. Ska försöka knäppa en bild och lägga ut så får ni säga vad ni tycker. En sak är iaf säker, de är otroligt mysigt att sitta vid ett runt bord. Känns som att man kommer närmare varandra och man ser alla. Så jag är jättenöjd iaf. Nu måste jag bara hitta någon snygg matta till det. De är bara fortsätta söka. Man kommer väl aldrig bli färdig med något inser jag. När man väl blir färdig på ett ställe har man tröttnat på något annat och vill göra om det. Men de är ju roligt att få göra om också.

Ja och nu till rubriken. Jag har fått en iphone4. Så nu försöker jag lära mig den. Riktigt roligt. Jag har dock inte lyckas blogga ifrån den. Vet inte riktigt hur de fungerar. Jag kan komma in och så och börja skriva på rubriken men inte i det här fältet.. Får väl testa fler gånger:)

Nu vill jag ha sol, få bort snön ifrån marken så att man kan ta fram cykeln och ta en cykeltur. Eller bara kunna ta fram sina tygskor och kortbyxor. Ja längtar till våren om ni inte fattat det. Ge mig sol!!!!

Tisdag

Igår blev jag verkligen överraskad. Kom ett blombud igår med en bukett rosor av min kära man. De trodde jag verkligen inte, jag hade nämligen fått en fin orkidé dagen före. Sedan kom min mamma med en choklad ask. Så jag blev verkligen uppvaktad, och jag uppvaktade inte någon. Jag orkade inte. Men ja är verkligen glad för de ja fått. Kärlek till er!

Igår somnade jag innan sju. Så när jag vaknade vid kl 6 imorse var ja ganska pigg förutom halsen då. Man blir ju så rastlös av att ligga i sängen hela dagen. Men så fort jag tänker att ja ska göra nå inser jag att jag inte har ork till det. Ja, ja så är det att vara sjuk. Ja får väl blogga, läsa bloggar, titta på tv/filmer.

puss o kram


Sjukstuga

Helgen som var, va min jobbhelg. Den blev väl inte direkt som jag hade planerat. Började känna mig lite krasslig på fredagen men tänkte att de skulle gå över men de gjorde det inte, har snarare blivit sämre. Ont i hals, bröst och huvud med lite feber på det. Nu vill jag bara att de ska gå över. Vill bli frisk. NU NU NU!!

Så nu ligger jag och walter i sängen och tittar på tv och äter glass. Martin jobbar och kommer inte hem förrän vid kl 16. Sen ör det ju alla hjärtans dag idag också. Firar ni den? Jag har tänkt att jag ska köpa någon blomma. Får se om jag orkar ta mig ut. Vi har iaf planerat att åka på en liten weekend till borlänge nu till helgen, bo på hotell och slappa. SÅ då ska jag vara frisk har jag tänkt!!!

Kram

Ledig dag

Idag har jag varit ledig hela dagen, skönt. Så idag fick jag en skön sovmorgon. Sen lämnade jag av Martin på jobbet och for iväg för att hämta busungarna Albin och Lydia på dagis. Blev en liten suprise för dom. Sen åkte vi hem och tittade på karlsson på taket och åt semlor. Gott gott!!

I helgen ska jag jobba på kommun hela helgen. Ska bli roligt, fast nog hade man allt varit ledig ändå:) Men man får tänka positivt och det är ju roligt att träffa alla så:) Jag sitter och funderar om jag ska måla om en pall, en vanlig ikea pall tråkig och obehandlad.. funderar på att måla om den vit. Tycker att det är roligt att få måla lite, fast just nu har min tavla stått otroligt stilla och jag har inte gjort något på den på hur länge som helst.. Men ska försöka ta tag i det där. Men jag har sååå svårt att måla när jag inte har "målarkänslan" i mig, då har jag ingen som helst lust. Den där olusten kan hålla i sig i typ allt från en månad till flera.. men sen när jag har lust kan ja nästan inte sluta måla.. och vill helst måla hundra tavlor på samma gång.. Men börjar jag måla pallen får jag säkert suget tillbaka och målar klart min tavla.. Sen måste jag fixa mer duk för nu har jag inget mera kvar att måla på!!

Igår (tror jag det var, är sååå dygnvill nu) pratade jag med Bella. Saknar henne så mkt. Men tur att telefon fungerar så man kan sms och snacka!! Nu har vi iaf bestämt ett datum då hon och A ska komma, ska bliii så roligt. Ser framemot det.

Nu har det snöat precis hela dagen, nu får det sluta!!! jag vill ha sommar, sol och värme. Är blek som en fis och min kropp vill ha sol och bli lite bruun!!!

kram kram


Sista försöket

Efter lite tjat från vänner ska ja försöka starta bloggen igen. Så får se hur det går, om den håller sig vid liv eller hur länge den håller sig vid liv kanske ja ska säga. Jag har ju inte så bra tålamod och ihållighet som man kanske borde när man har en blogg... men ja ska ge det en sista chans.

Idag kom Maria och Freja hit på lite semla och kaffe. Alltid trevligt att träffa Maria och snacka lite. Walter var inte så glad över att träffa sin brutta idag, tror att han hade vakna på fel sida faktiskt. Men nästa gång blir det nog bättre. Nu har jag precis kommit hem ifrån kvällspromenaden. Skönt att få lite frisk luft innan man kryper ner i soffan och dricker en kopp te med någon god skorpa, ost och marmelad till. Ikväll tänker jag titta på familjen annorlunda, de programmet gillar jag starkt. Är så mysigt att se på. Även om man samtidigt blir lite avskräckt. Men de är måndagens höjdpunkt.

Jag har suttit nu på eftermiddagen och letat efter ett runt matbord. Tror det skulle bli jättefint i mitt kök. Så har ni ett eller har sett ett, hör av dig:)

Eftersom att jag längtar så otroligt mycket efter sommaren/våren och värme så delar jag med mig av lite sommar och värme:)


Kram



RSS 2.0