Spööööö

Nu känner man lite sommarfeeling. Iaf idag. De har varit superskönt ute. Man märker att Wilma har Larsson genen i sig. Bar överkropp och barfota! Av med allt! Vi har pyglat lite här hemma, ätit middag ute. Sen har vi varit och grattat min mamma på kvällskvisten. Där var några av mina syskon med familjer också. Trevligt att ses! När vi kom hem tog vi en kvällspromenad med förhoppning att Wilma kanske skulle somna. Så vi klädde på henne nattlinne. Men phööö, hon var minsann vaken hela promenade. Tjoade och spexade. Kallas kanske även ADHD?! Så hon kom inte i säng förrän alldeles för sent;)

Nu vill jag måla klart ute möblerna och städa färdigt altanen så de känns lite mysigt att sitta där. Skulle behöva komma iväg till rusta också. Äre någon som ska dit kan ni väl höra av er:))

Lilla August växer och följer stora syster spår. Han har redan vänt på sig. Från mage till rygg. Här går det undan. Lite föööör fort. Är mer och mer vaken. Han känns mycket starkare i rygg och nacke. Flinar när man pratar med honom. Magen är fortfarande lite krånglig. Men mycket bättre!

Nu drygar Martin sig. Måste spöa han!'


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0