stackars walter...

igår var vi till veterinären med walter för att försöka luska ut vad de är som han är allergisk emot. så nu igår började hans utredning, och vi började med fodret. bytte ut hans vanliga foder till ett speciellt foder som är till för allergiskahundar. det gick ju bra, han gillar verkligen maten. MEN de som är jobbigast är ju att han nu under dessa 9 veckor som han ska äta de här fodret inte får äta ngt annat. inte ens ett ben, eller något. stackar lilla hund, han går verkligen och letar och letar efter alla ben han har gömt. gör så ont i mig när han står där och vill ha något att tugga på eller smaka lite korv.. usch.. hoppas verkligen att han blir bra snabbt så vi vet va det är han är allergisk emot.


idag har jag varit uppe på företagshälsovården och tagit vaccinspruta emot hepatid B, sista sprutan. skönt, jobbigt att hålla reda på allt. men nu så är det gjort. på vägen dit slängde ja i en tvätt medan martin och hans systrar är på stan och handlar:) trevligt.

En annan sak som är lite trevligt är ju att vi har fått lite snö, de är sånna här gånger som julfeelingen börjar komma tycker ja. väldigt mysigt. så mysigt att sitta inne och dricka te och äta gott! igår åt vi lite frukt och chocklad och kollade på bonde. he de är ju så sjukt pinsamt, hur kan man vilja vara med i ett sånt där tv-program. Men trots att jag tycker såhär kan ja inte låta bli att inte kolla:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0