Värme, barn och vardag

Ja nu är vi hemma från kroatien. Resan har varit underbar. Vi har haft det hyfsat bra väder och bad. Vi har tagit det lugnt och bara haft det skönt. Sen är det alltid bäst hemma:) Kroatien är ett oerhört vackert land och har man inte varit där bör man åka dit!!Den 23:e maj blev jag moster igen. En underbar liten Ludwig. Så liten, söt och underbar!! Vi fick se honom då vi kom hem på morsdag. Jag frågade Albin och vi kunde få honom eftersom vi inte hade någon bebis. Men svaret var bestämt NEJ! Vi får väl ta och vänta tills vi får våran bebis då kanske:) I November så kommer en liten till oss iaf:) Jag kan nog vänta tills dess;) Ska bli jättemysigt, spännande och roligt:)


Här är han, Ludwig!!


Nu har vardagen kommit tillbaka iaf och jag ska jobba imorgon. Har jag ork ska jag baka lite bullar efter jobbet. Känns som att jag behöver fylla på min frys med lite gott. De har ekat tomt där nu i flera veckor!! Så nu ska bullmamman baka och fylla på så att ni kan komma och fika hos mig:)

kroatien

Nu drar vi till kroatien för att sola, bada, äta och slappa! Underbart! De är vi värd:) Ska försöka koppla bort allt och bara njuta:)

Hoppas ni får de bra här hemma:) Massa kramar

andra försöket..

Hade skrivit ett inlägg igår som helt försvann. Tänkte bara summera min vecka på ambulansen. Nu är det andra veckan och det känns bra. Kanske inte kommer bli mitt jobb i resten av mitt liv. Men det kommer absolut bli roligt och jag kommer nog trivas där i sommar:)

Nu är vädret inte det bästa och sommarkänslan är lite borta. Har varit i kygelvallen och gått lite granna, Martin sprang. Skönt att känna lukten av skog och höra fågelkvitter. När jag gick där inser man hur fint och skönt det är att vara ute i skogen. De luktar underbart gott från alla grannar och barr och känslan att bara få gå runt och vara är skönt. MAn hinner tänka så mkt. Medan jag sitter här och skriver så lyssnar på på "how great is our God" med Coffey Anderson, underbar låt:) Sök på spotify så får ni höra:)

Nu ska ja kasta mig i duschen och ladda för en ny arbetsdag imorgon. Har inte bestämt mig hur mkt jag ska jobba denna vecka. Det är min sista intro vecka. Men jag har bestämt mig att inte tok jobba nu i maj som jag tycker att jag gjort hela året. Jag vill ta det lite lugnt, jag ska ju jobba i princip hela sommaren så lite lugnt kan ja få ta det:) På lördag ska jag och Martin stå i 12:an. Vi funderar på att gå på praice i Runemo innan. Har aldrig varit där och de säger att det är KANON.

Ha en bra kväll! kram kram

RSS 2.0