Onsdag

Lukten när man gör äppelmos är nog bland det godaste jag vet. Det luktar så gott! Igår gjordes de äppelmos på en kasse äpplen som jag hade hämtar på gården tidigare. Gott!!

Idag har jag inte gjort många knop. Tvättat och lagat mat. Är så seg! Vaknar tidigt på morgonen och kan inte somna om fast jag vet att jag borde. Wilma sussar ju gott varför kan inte jag också få göra det!! Irriterande.

Ikväll ska jag iväg på tjejmiddag. Ska bli kul och få komma iväg och träffas! Igår fixade duktiga Elina mina naglar:)

Nu ska jag vila ögonen lite innan Wilma vaknar!

Kram


Kallt

Ja nu har kylan kommit. Strumporna har tagits på och fötterna får vänta ett bra tag tills de får gå fria igen:) frost på rutan imorse. Men solen skiner iaf. Ett riktigt höstväder.

Idag ska jag fixa lite naglar, plocka äpplen och göra mos. Äppelmos är såå gott!

Dagarna räknas ner tills vi flyttar in i huset. Känns så skönt att det är så nära, vi måste verkligen börja packa nu! Färg och lite smågrejer är inhandlade så vi kan köra igång på lite målning och tapetsering direkt då vi får tillträde. Ska försöka lägga upp lite bilder på vad som sker.

Wilma ligger och sover och jag ser på Nyhetsmorgon. De var en man som vann 5 miljoner nyss. Inte illa!

Nu ska jag göra ordning lite frukost! Kram på er alla!


Vardag

Nu är vardagen i rullning. Martin jobbar andra veckan och vi har kommit tillbaka till lite rutiner iaf. Någorlunda då! Det är faktiskt ganska skönt också. Sen kommer vi ju till en mysig årstid:)

Annars händer det väl inte så mycket just nu. Vi går i väntans tider....


Någon bild sådär..

 
 nu kommer någon bild på utsidan av vårt hus, lite lador, åkrar och huset. Insidan får ni se senare. Komma och hälsa på och se på riktigt kanske sedan då vi har huset? ni är så välkomna:) 
 
haha en näsa var med där också. Gissa vilkens:P 
 
 
Det är en del som ska göras, mest insidan. Men vi tar det med tiden, ingen stress man måste ju hinna med att njuta av livet också, eller hur:) 
 

Hösten är här!

För 5 år sedan var man rätt nervös, de va då strax över en månad innan vi skulle gifta oss:) nu är de strax över en månad innan vi får vårt hus. Underbart!! Jag kommer nog inte sakna lägenhet!;)

Har tänkt lagt in lite bilder på huset men tar mig aldrig för. Ska försöka mig på det idag:)


Mycket spännande saker på G

Ja, vi har ganska mycket i våra huvuden just nu. Vi ska ju snart flytta till huset bland annat. Där är det mycket projekt som ska göras. Ja, inte allt på samma gång men vad/var ska man börja! Så mycket roligt. Som vi har längtat och som vi längtar! Det kommer bli så bra. Känns som så iaf! Huset ligger perfekt och några gamla barndomsdrömmar kommer förmodligen slå in. Eller ja, många har ju redan slagit in men fler lär det bli. Har alltid drömt om att få bo på en liten gård där jag kan få ha lite djur av olika slag. Bland annat höns och häst! Nu har vi både stall (mycket gammalt dock) och åker! Häst dröjer nog ett tag men höns blir det nog till våren. Sen får vi se om det dyker upp fler djur på gården!:) Walter kommer nog störttrivas tror jag. Och vi med! Vi var och kikade där för någon dag sedan och Wilma njöt till fullo när hon såg fåren som gick runt. Jag har fått en liten mini me, djurälskare:) hon kanske önskar sig en häst redan om ett år;) vem vet! Martin har börjat jobba och jag och Wilma är ensamma nu. Bara vi tid. Är rätt trevligt det med. Även om det har varit kanon när martin haft semester och man haft lite ångest då de ska börja jobba. Men dagen idag har flutit på bra. Varmt och skönt ute. Nu ska ja passa på att läsa lite bok medan skruttan sover! :)


RSS 2.0