Spya och sovarutiner

Snart kommer maken hem och får helg. Känns alltid lika skönt såhär på fredags eftermiddagen då man vet att man får hela helgen tillsammans:) lillstumpan sover så då passar jag på att slappa och kastar in ett blogginlägg också.

Igår gick kvällen superbra med läggning och allt med henne. Hoppas denna kväll också går bra. Visst jag är uppe några gånger per natt och matar såklart men hon somnar om efter varje matning. Men vi slapp den här vandringen som vi annars i princip haft varje kväll. Hoppas att de har släppt!!:)

Man har börjat vänja sig vid att alltid va skitig, ständigt ha en spya över axeln och mjölkfläckar på sig själv och kläderna och självklart sängkläderna!!Men igår när vi bytte rent i sängen ( känns som vi gör det 1 gång/veckan nu) gick de Max 5 min innan vår kära dotter la dit en kaka;) mysigt!! de är väl såhär de är, man får väl acceptera lite skit i hörnen och spya lite varstans;)

Igår var vi som sagt och hälsade på hos Anna. Var så kul å se Tim. De är ju födda på samma dag:) längtar tills vi alla i mammagruppen kan träffas. Hörde att man får styra upp det själv, stämmer det? Någon som vet eller ska man bara vänta tills någon sammankallar till en träff??

Idag har Johanna och Marcus tittat förbi, de är ju hemma från Linköping i helgen. Vi stack till kyrkan för att äta lunch. En sak som jag också hoppas på att de händer fler gånger är att Wilma somnade i sin vagn på balkongen och sov där länge!!! Fick till o med väcka henne då vi skulle iväg och äta lunch. De skulle vara så skönt om man får in någon slags rutin att hon kan sova en långstund vid lunch tid ute. Då skulle jag ju kunna hinna göra något här hemma:) vi får väl se hur de blir! Imorgon funderar vi på att dra till Söderhamn för att gå på barnenshus och köpa lite småsaker till donnan våran:) alltid lika roligt att titta på grejer, tills man kommer till kassan och ska betala allt;)

Ikväll drar vi till roteberg, till svärisarna och äter taco.

Kram kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0