10 månader

För exakt tio månader sedan blev vi stolta och trötta föräldrar till världens underbaraste tjej! Man bara låg och kolla på den vackra bebisen som man hade i famnen. Hon var så lugn och fin! Det var början på den resa vi är i gång på nu. Livet är underbart trots att tröttheten infinner sig allt oftare. Men vad var livet innan liksom?!

Wilma njuter av livet till fullo. Varje vaken minut går till att upptäcka något nytt och testa allt. Hon älskar att bada, klättra och bråka. Går allt mera nu. Det måste man ju kunna när man ska bli storasyster:)

Just nu är målaren här och gör det sista på matsalen. Wilma sover och jag ligger och slappar lite. Trappan ska slipas en sista gång ikväll. Sen ska den oljas in! Såå skönt. Ska kolla på lite tapeter ikväll som vi ska ha i hallen. Känner mig så glad över vårt hus. Är riktigt nöjd och det känns så värt tiden vi fick vänta. Vi har kollat på många hus men alltid hittat något fel. Man har blivit tokig på sig själv för att man varit så kräsen. Men nu ser man hur bra det har varit. Annars har vi inte haft det här huset och med stor säkerhet inte varit såhär nöjd heller!

Nu ska jag gå ner och vara lite social med Lennart:)

Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0