Snorigt

Här flödar snoret i mängder. Så Wilma är hemma ifrån dagis idag. Martin jobbar halva dagen. Så snart kommer han hem och jag ska åka iväg och rida. Kommer nog kännas i kroppen imorgon. 

Igår åkte vi iväg till biblioteket och lånade en hög med böcker. Å tur var väl det eftersom vi blev hemma idag. Vi har läst, läst och läst. Vissa böcker tvåsiffriga gånger. Nu är jag trött på rum och knacka på 😜 närå de är rätt roligt med böcker. Men det blir lätt lite tjatigt med samma böcker om och om igen. Men barnen tycker de är roligt att få åka iväg dit och välja böcker. 

Wilma är nu blöjfri dagtid, för de mesta. Jag brukar sätta på blöja om vi ska iväg eller ut. Men igår var hon utan även när vi var ute och på vift. Hon sa duktigt till inne på biblioteket att hon behöver uppsöka en toalett, gick kanon bra! Konstig känsla de där, när blev hon såhär stor liksom. Även August växer och är en riktig liten retsticka. Vet precis vad han ska göra för att retas. Nu har vi tvättat och fixat tvillingvagnen så nu ska den ut för försäljning. Någon som behöver en vagn i superfint skick. Knappt använt! Hör av er. Annars åker den ut på blocket ikväll. 

Nä nu ska jag fortsätta ta mig an mitt stora tvättberg. De är en syssla jag helst överlåter till någon annan. Men nu har den legat länge och någon annan har inte tagit tag i det. Så jag får nog bita i det sura äpplet och göra det! 

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej klara!! Åh vad roligt att hitta dig :-) Bella skrev om dig i en status på FB och då kom jag på hur jag saknade dig! Tänker på dig ibland!! googlade och hittade det här, kul!! Och två små söta barn har ni också, du och Martin :-) Kram Anna din gamla kursare

Svar: Hej! Så kul att du hittade hit! Hoppas att allt är bra med dej?! Ja jag har hört att du gift dej och skaffat barn också?! Så kul! Kram!!
Klara

2014-02-09 @ 08:06:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0